AUDAC serija SCP: Neuobičajena snaga


AUDAC je predstavio nova, iznimno snažna kompaktna dvokanalna pojačala snage za komercijalnu upotrebu. Ovi uređaji od pola 19” mogu se koristiti u stereo niskom impedanciji ili 70V / 100V premosnom načinu rada. Postoje 3 različita modela koji služe širokom rasponu primjena s snagama koje variraju između 240W do 600W u kućištu od pola 19” rack prostora.

Kompaktan i elegantan dizajn poluprostornog kućišta od 19 inča omogućuje pojedinačnu ugradnju u stalak za opremu od 10,5 inča ili jedan do drugog (dva uređaja) u stalak za opremu od 19 inča. Naravno, moguća je instalacija na radnu površinu ili montaža u stalak za opremu pomoću adaptera za montažu serije MBS310. Možda se pitate može li tolika snaga u tako malom kućištu uzrokovati probleme s grijanjem? Nimalo, SCP serija dizajnirana je na jedinstven način kako bi se uspostavilo optimalno hlađenje, pasivnim hlađenjem na SCP212 i aktivnim hlađenjem na SCP224 i SCP230 kako bi se poboljšala toplinska udobnost bez potrebe za dodatnim radnjama.

Povezivanje s potpuno novom WP2XX serijom ulaznih zidnih panela ili regulatora glasnoće može se izvršiti preko RJ45 konektora na stražnjoj strani SCP-a. Ovo omogućuje isplativo plug & play rješenje za proširenje ili uvođenje potpuno novih mogućnosti unosa i opcija upravljanja. Opremljena prekidačem za stanje pripravnosti, SCP serija će nakon razdoblja neaktivnosti ući u način rada za uštedu energije, što ga čini jedinstvenim na tržištu. Ova značajka zajedno s ukupnim energetski učinkovitim dizajnom čini da SCP zadovoljava visoke standarde certifikata Energy star.

Kada kombinirate SCP seriju s odgovarajućim pretpojačalom ili zidnom ulaznom pločom, stvarate relativno snažno i potpuno rješenje za instalacije pozadinske glazbe.