Audac uvodi 5-godišnje jamstvo na cijelu liniju proizvoda


AUDAC je objevio početkom godine da nudi 5-godišnje jamstvo na sve naše proizvode. U Audacu razumiju da je 5 godina više nego dovoljno vremena da vidite kako se vaši najveći profesionalni snovi ostvaruju. Bez obzira jeste li iskusni profesionalac ili ambiciozni entuzijast, Audac je tu da vam pruži nepokolebljivu podršku našom dokazanom kvalitetom, temeljito testiranom u ekstremnim uvjetima, osiguravajući da bezbrižno uživate u jedinstvenom zvučnom iskustvu.
Audacova predanost dugovječnosti počinje u srcu njihovog razvojnog procesa, koji se u potpunosti nalazi u Belgiji. Pomno biraju visokokvalitetne komponente kako bi zajamčili produljeni životni vijek proizvoda. Povjerenje koje imaju u trajnosti  Audac rješenja ogleda se u njihovoj politici jamstva.

Za Audac hardverske proizvode, kao što su pojačala i uređaji za reprodukciju medija, te asortiman pasivnih zvučnika, s Audac nudi opsežno 5-godišnje jamstvo. Ovaj potez naglašava njihovu predanost pružanju ne samo vrhunskih audio rješenja, već i dugoročnog mira. Audac postavlja novi standard, uvjeravajući njihove klijente da je njihova investicija zaštićena dulje vrijeme.

 
Izvor: https://audac.eu/eu/news/d/audac-2022---audac-intr