Audac VIRO5 - Zvuk koji traje


Belgijski profesionalni audio proizvođač AUDAC s ponosom najavljuje potpuno novu seriju VIRO5. VIRO5 je 2-stazni koaksijalni zvučnik koji dolazi u varijantama od 8 Ohma i 16 Ohma i s dodatnim modulima toroidalnog transformatora. Dostupan u crnoj i bijeloj boji, ovaj će vas zvučnik oduševiti svojom snažnom snagom isporučenom u kompaktnom pakiranju. 

Audac VIRO5 kombinira mekani visokotonac sa svilenom kupolom za glatki tonalitet s 5” 2-staznim koaksijalnim zvučnikom kako bi se postigao impresivan raspon pokrivenosti i visoka ekskurzija. Ova jedinstvena akustična kompozicija pruža beskompromisnu jasnoću i iznenađujuće niske frekvencije. S VIRO5 postižete programsku snagu od 120 W u bilo kojoj aplikaciji koju želite. Korištenje opcijskog linijskog transformatora 70V / 100V omogućuje upotrebu serije VIRO ne samo u instalacijama niske impedancije, već iu sustavima od 70V ili 100V. Jednostavnim uklanjanjem stražnje ploče, transformator se može jednostavno umetnuti osiguravajući da je koaksijalni zvučnik spreman za ljuljanje.Izrađen od visokokvalitetnog aluminija s nevjerojatnom pažnjom za detalje, VIRO5 daleko nadilazi estetiku. Također pruža vrhunska akustična svojstva zahvaljujući čvrstoći materijala i bešavnim površinama koje eliminiraju bilo kakvu distorziju vašeg zvuka.Potpuno aluminijske konstrukcije i nehrđajući pričvrsni elementi prošli su 720-satni test slanog spreja kako bismo bili sigurni da stoji u najtežim uvjetima. Kako bi bio u skladu s certifikatom IP55, AUDAC se pobrinuo da prednja rešetka bude vodootporna i da je VIRO standardno opremljen gumenim ušicama za kabele za fiksnu instalaciju zajedno s opcijskim Speakon priključkom. VIRO5 stvarno podnosi vlagu, kišu, snijeg, ograničenu prašinu, UV zrake, pa čak i ekstremnu vrućinu ili hladnoću.

Višenamjenski nosač za montažu koji se isporučuje omogućuje montažu VIRO5 na bilo koji zid ili strop. Uz to, postoji nekoliko opcijskih adaptera za montažu za stupove, postolja i igle za uzemljenje kako biste postigli maksimalnu fleksibilnost u pozicioniranju vaših zvučnika.