Audio-konferencije


audio konferencijaSustav za audio konferenciju je digitalni sustav koji po potrebi omogućuje audio konferenciju, simultano prevođenje, telefonsku konferenciju, ili glasanje. Pored žične veze postoji i varijanta Wi-Fi ili IR bežićne veze sa pultovima i prijemnicima.

Centralna jedinica omogućuje potpunu automatizaciju audio konferencije: uključivanje i isključivanje mikrofona, automatizaciju zahtjeva i odobrenja za govor, te glasanje i prikaz rezultata. Sustavom je moguće upravljati putem računalne aplikacije ili sustavom za udaljeno upravljanje.

Pultovi koriste profesionalne mikrofone, koji imaju ugrađen zvučnik i izlaz za slušalice sa kontrolom glasnoće te funkcijske tipke za prijavu govora, uključivanje i isključivanje, glasanje, odabir jezika (DIG) i dr.

Također, u mogućnosti smo ponuditi i RF audio konferencijsko rješenje tvrtke Mipro. Sustav se sastoji od predajnika, prijemnika i prateće opreme bazirane na digitalnoj radio tehnologiji, čije su prednosti manja osjetljivost na smetnje, zaštićen signal, veća udaljenost rada, i slično.

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati uređaje za audio konferenciju u našem showroom-u, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje. Pored toga, nudimo Vam i uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju korisnika.


Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!


Katalog Creator proizvoda Analogna, Digitalna i Simultana oprema.
Katalog MIPRO proizvoda (pdf, 7MB)
 

PONUDA AUDIO-KONFERENCIJA
Kompletna ponuda audio-konferencija, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima