Automatizirano ozvučenje javnih prostora

Jedan uređaj za sve - Programabilno 100V pojačalo

Pojačalo koje ima ugraden AM/FM tuner, CD i SD reproduktor te sedmodnevni programator reprodukcije. Nudi potpunu automatizaciju javnih ozvučenja od uključivanja i isključivanja u određeno vrijeme, promjene izvora zvuka te reprodukcije MP3 zapisa sa SD kartice (školsko zvono, razne obavijesti ili poruke).

Nikad više sat ili odmor neće trajati predugo ili prekratko. Zvono ne mora nužno biti zvono, moguće je postaviti jedan od izvora zvuka da označi kraj i početak sata ili da svira za vrijeme odmora. Također je pređviden ulaz za spajanje mikrofona za sve vrste poziva ili obavijesti.

Programabilno pet-zonsko pojačalo snage 120W ili 240W sa mogućnosću uključivanja i isključivanja svake zone zasebno. Moguće je isprogramirati redosljed reprodukcije sa ugrađenog CD/mp3 reproduktora, SD kartice ili sa FM tunera kako bi u točno određeno vrijeme čuli obavijest, glazbu ili školsko zvono. Idealno za škole, prodajne prostore, banke, terminale i sve ostale lokacije gdje je potreba za pozadniskom glazbom i obavijestima.

Detaljnije informacije o programabilnim pojačalima: ITC T-6612 i ITC T-6624.