AVer CAM520 Pro dobitnik nagrade American Business Awards
AVer CAM520 Pro dobitnik je prestižne nagrade brončani Stevie®  American Business Awards-a.


Tvrtka AVer Information Inc., nagrađivani je inovator rješenja za video konferencije.
AVER CAM520 Pro je proglašen dobitnikom nagrade Bronze Stevie® u kategoriji Hardware Peripheral u okviru 18. godišnjih američkih poslovnih nagrada. American Business Awards su američki najpoznatiji program poslovnih nagrada. Sve organizacije koje djeluju u SAD-u ispunjavaju uvjete za podnošenje nominacija - javne i privatne, neprofitne, velike i male.

Više od 3.600 nominacija tvrtki i organizacija iz gotovo svih industrija, ove je godine podneseno na razmatranje u širokom rasponu kategorija, uključujući Startup of the Year, najbolji novi proizvod ili uslugu godine, marketinška kampanja godine, događaj uživo u godini itd. AVer sa svojim uređajem AVer Cam520 Pro je nominiran u kategoriji Najbolji novi proizvod godine za hardversku periferu.AVer-ov CAM520 Pro je PTZ kamera savršena za srednje do velike konferencijske dvorane i predavaonice. AVer CAM520 Pro sadrži SmartFrame, IP-temeljeno upravljanje, True WDR i do 10 programiranih programa. S ukupnim zumom od 18X, širokokutnim FOV-om od 82 °, HD rezolucijom od 1080 p, CAM520 Pro daje oštre slike za izvanredan video doživljaj. 

Jedan član stručnog žirija komentirao je: "Mogućnost da AVer CAM520 Pro bude kompatibilan s nekoliko poslužitelja čini ga vrlo korisnim proizvodom za tvrtke smještene u različitim dijelovima svijeta."

„Čast nam je primiti nagradu Stevie, a priznanje iz ovog istaknutog programa nagrada za poslovanje naglašava koliko su naši proizvodi korisni u svakodnevnom životu naših kupaca. CAM520 Pro je svestran proizvod sa naprednim integracijskim mogućnostima koji pomažu timovima da se povežu i surađuju kao nikad do sada ", rekao je Carl Harvell, direktor marketinga proizvoda za AVer. Pogledajte pdf prospekt