AVer kamere kompatibilne sa Extron sustavima


AVer Information Inc., nagrađivani pružatelj rješenja za video konferencije, sa zadovoljstvom objavljuje da su brojne AVer kamere za video konferencije prošle Extron certifikat za pružanje integriranih rješenja za sastanke. To omogućuje Extronovim kontrolnim procesorima da besprijekorno rade s AVer kamerama za video konferencije, dajući korisnicima sveobuhvatnije, učinkovitije iskustvo hibridnog sastanka.  

Tri certificirane kamere uključuju CAM570, CAM550 i CAM520 Pro3. CAM570 je jedna od najnovijih kamera koja se pridružuje liniji AVer kamera, nedavno je osvojila srebrnu nagradu Taiwan Excellence Award zbog svog izuzetnog audio praćenja koje fokusira objektiv na onoga tko govori tijekom sastanaka. AVer najprodavaniji CAM550 nudi AI-omogućeno audio i video iskustvo, pružajući korisnicima AI dinamičko kadriranje i kontrolu gestama. Posljednje, ali ne manje važno, CAM520 Pro3 je PTZ kamera koja nudi veliku vrijednost kroz svoju pametnu kompoziciju koja daje jednaku vidljivost svim sudionicima sastanka.  Za najbolje moguće iskustvo sastanka, uređaji u sobi za sastanke besprijekorno rade jedan s drugim. Budući da su certificirane od strane Extrona, tri AVer kamere mogu se povezati s Extron TouchLink Pro dodirnim pločama kao što je TLP Pro 1025T za stvaranje moćnih rješenja za konferencijske sobe. Sudionici sastanka zatim mogu bez napora upravljati uređajima za sastanke koji su im potrebni, kada ih trebaju, i zauzvrat regulirati tijek hibridne suradnje za stvaranje učinkovitih sastanaka.

O Extronu
Svaki dan milijuni ljudi diljem svijeta imaju svoja iskustva poboljšana Extronovim audiovizualnim rješenjima za obradu, distribuciju i kontrolu signala. Dizajniramo napredne tehnologije za stvaranje bolje slike, kvalitetnijeg zvuka, sustava kojima je lakše upravljati i koji rade pouzdanije. Naši snažni alati za upravljanje imovinom pomažu tehnološkim stručnjacima da učinkovito upravljaju velikim brojem audiovizualnih sustava raspoređenih u njihovim poduzećima i institucijama. Extron AV tehnološka rješenja služe različitim potrebama organizacija diljem svijeta i koriste se u širokom spektru korporativnih, obrazovnih, vladinih, zdravstvenih, maloprodajnih i zabavnih aplikacija.