AVer najavljuje 5-godišnje jamstvo za svoje najnovije profesionalne AV kamere


AVer Information danas je predstavio vodeće 5-godišnje jamstvo u za svoje kamere serije PTC300V2 i PTZ300V2 kao i MT300(N) Matrix Tracking Box. Već vrhunske kvalitete i idealni za širok raspon snimanja i stvaranja sadržaja, ovi inovativni uređaji dolaze s krajnjim mirom za korisnike koji se oslanjaju na njih.  AVer razumije da su visokokvalitetne PTZ kamere velika investicija—ali tvrtka je također uvjerena da nudi najbolje uređaje na tržištu. Zato je međunarodno poznati razvojni programer proizvoda Pro AV produžio svoje jamstvo na 5 godina, osiguravajući korisnicima da mogu računati na dugoročnu isporuku svojih uređaja.Uređaji pokriveni ovim 5-godišnjim jamstvom mogu revolucionirati proizvodnju sadržaja u gotovo svakoj industriji. Organizacije u područjima kao što su poslovanje, obrazovanje i zabava povećale su svoj doseg s AVer Pro AV proizvodima pokrivenim ovim novim jamstvom, a koji nude sljedeće značajke:

✔ Pametna funkcionalnost: AVer-ove kamere za automatsko praćenje pružaju točno praćenje izlagača i sadržaja uz pomoć AI algoritama koji nezgrapne nosive uređaje čine zastarjelim.
✔ Ultra visoka jasnoća slike: Ovi uređaji bez napora prenose uživo i snimaju sve vrste koncerata, događaja i obrazovnih prezentacija u do 4K UHD.
✔ Izuzetno glatka slika: Korisnici mogu svoje produkcije prebaciti od amaterskih do profesionalnih sa slikom do 60 fps koja je toliko glatka da daljinski gledatelji mogu zaboraviti da nisu na licu mjesta.
✔ Vrhunski detalji: do 30X optički zoom i leće od 8 megapiksela hvataju nevjerojatne količine detalja kako bi očarale publiku.
✔ Raznovrsne mogućnosti povezivanja: uređaji u ovim serijama nude širok raspon praktičnih opcija povezivanja —USB, HDMI, IP i 3G-SDI.
✔ Postojeća integracija uređaja: Sa širokim rasponom video ulaza i izlaza MT300(N), korisnici mogu iskoristiti njegove multimedijske mogućnosti kako bi poboljšali svoje iskustvo strujanja.