AVer najavljuje partnerstvo s Yamahom


AVer Information nagrađivani proizvođač rješenja za video suradnju s uzbuđenjem najavljuje tehnološko partnerstvo s Yamahom. S AVer-ovim vodećim kamerama u industriji i Yamahinim visokokvalitetnim mikrofonima, suradnja pruža pametno rješenje za dodatno poboljšanje virtualnog povezivanja i doživljaja video prezentacije.

“AVer je ponosan što se udružio s Yamahom, cijenjenim liderom u industriji s jakim vrijednostima u inovacijama i izvrsnosti, kako bi pružio besprijekorno korisničko iskustvo u profesionalnom i obrazovnom okruženju.” – rekao je Andy Hsi, izvršni direktor AVer Information Inc.


“Vrlo smo uzbuđeni zbog partnerstva s AVer-om, brendom koji nudi iznimna video rješenja, i vjerujemo da će kombinacija njihovih kamera s našim mikrofonima podići video i audio iskustva na nove visine.” – rekao je Nobuo Ikematsu, viši generalni direktor odjela za informacije i komunikacije, Yamaha.

Korištenjem PTZApp 2, AVer-ove USB konferencijske kamere* mogu se kombinirati s Yamahinim stropnim Dante mikrofonom RM-CG i stolnim mikrofonom RM-TT kako bi se omogućila funkcija praćenja zvuka. Slično, korištenjem aplikacije PTZ Link, AVerove kamere za automatsko praćenje i PTZ kamere* također se mogu integrirati s dva prethodno spomenuta mikrofona za funkciju praćenja temeljenu na glasu. Uz korištenje Yamahinih mikrofona i kompatibilnog softvera, kamere će automatski identificirati zvučnik u prostoriji i prebaciti se na unaprijed postavljenu točku gdje se ta osoba nalazi. Oba softvera su besplatna i mogu se preuzeti s AVer web stranice.

*Kompatibilne USB konferencijske kamere: CAM130, CAM340+, CAM520 pro, CAM520 Pro (PoE), CAM520 Pro2, CAM540, CAM550.
*Kompatibilne kamere za automatsko praćenje i PTZ kamere: PTC310(N), PTC310U(N), PTC310H(N), PTC330(N), PTC330U, PTC330UV2, PTC115, PTC115+, PTC500S, PTC500+, PTZ DL310 (N).