AVer najavljuje VC550: 4K PTZ konferencijsku kameru s dvostrukim objektivom


AVer Information Inc., nagrađivani proizvođač rješenja za video konferencije, najavio je lansiranje najnovijeg dodatka VC seriji: AVER VC550. Ovaj audiovizualni sustav s dvostrukom lećom savršen je izbor za srednje do velike sobe, učinkovito bilježi audio komunikaciju u cijeloj prostoriji i osigurava vidljivost svakog sudionika. Kombinacija naše visokokvalitetne PTZ konferencijske kamere i spikerfona sada je dostupna i spremna pružiti nevjerojatna iskustva sastanka za svakoga. Osim jednostavnosti i vrhunske kvalitete, AVerov VC550 također uključuje sljedeću funkcionalnost:
 
✔ 4K dvostruki objektiv: VC550 nudi širokokutnu jasnoću za srednje do velike sobe, hvatajući potpuni pogled na bilo koji prostor za sastanke sa svojim 4K dvostrukim objektivom: jedna je PTZ kamera s 24X ukupnim zumom (12X optički zum) i FOV od 85 stupnjeva, dok je drugi AI objektiv s FOV od 95 stupnjeva. Zajedno, dvije leće pružaju potpun i panoramski pogled na sobu.

✔ Dvostruki zaslon i 3-smjerni izlaz: Jedna HDMI veza iz VC550 može omogućiti korištenje drugog zaslona za virtualne sastanke. Dodatno, 3-smjerni izlaz omogućuje VC550 da se istovremeno poveže sa svojim HDMI, USB i IP portovima za potrebe streaminga.
 
✔ Pametna galerija: nadogradi i podiže iskustvo sastanka na potpuno novu razinu sa svojom AI tehnologijom detekcije lica i tijela. Ovo AI rješenje nudi jasan pogled na sve izrezivanje sudionika sastanka u jedan od dva načina: pucanje u glavu ili na pola tijela. Fleksibilnost i vidljivost omogućuju korisnicima da se prilagode svakoj situaciji bez kompromisa.

✔ Dinamično kadriranje: VC550 poboljšava učinkovitost sastanka svojim dinamičkim kadriranjem, sposoban je brzo i precizno obraditi prepoznavanje lica kako bi uhvatio svakog sudionika na zaslonu i automatski će ponovno kadrirati kad god netko uđe ili izađe iz sobe. VC550 također može pratiti zvučnike unutar unaprijed postavljenih područja, osiguravajući da se konferencije ne prekidaju.
 
✔ Proširenje za spikerfon: uživajte u besprijekornom zvuku i fluidnoj komunikaciji putem skalabilnog spikerfona. Ugrađen tehnologijom daisy-chain, VC550 se može proširiti dodavanjem do četiri dodatna mikrofona ili dva dodatna zvučnika kako bi se osigurala maksimalna pokrivenost tijekom videokonferencije. Nema više gužve oko jednog spikerfona ili stalnog ponavljanja jer ste predaleko!