AVer predstavio napredno 4K višenamjensko rješenje za učenje na daljinu


AVer Information nagrađivani dobavljač rješenja za video kolaboraciju i rješenja za obrazovne tehnologije, lansirao je inovativno VB130 rješenja za suradnju u učenju na daljinu. Dizajniran za naprednu učionicu za učenje na daljinu, AVER VB130 kombinira 4K video i odabir vidnog polja od 120o ili 90o s jasnim zvukom kako bi udaljenim učenicima pružio istinsko iskustvo u razredu, dopuštajući učenicima u razredu i njihovom nastavniku čuti zvuk od kolega kod kuće.Videokonferencija VB130 sadrži naprednu AI tehnologiju koja kombinira SmartFrame tehnologiju s glasovnim praćenjem kako bi učitelja držala u prikazu kamere uz smanjenje pozadinske buke kako udaljeni učenici ne bi izgubili mjesto svog učitelja. 4X uvečanje usredotočuje se na učitelja dok se kreće po učionici, dok mu USB povezivanje omogućuje besprijekornu integraciju sa svim platformama za učenje na daljinu, kao što su Zoom, Microsoft Teams, Google Meet i druge.

Ugrađena zvučna traka (soundbar) pruža jasan zvuk za razred dok sudjeluju dislocirani učenici, a ugrađeni mikrofon snima nastavnike i zvuk u razredu kako bi ih udaljeni učenici mogli jasno čuti. Njegova kompaktna veličina ispod 45 cm širine čini VB130 iznimno prenosivim, lako ga premještajući iz razreda u razred, ili čak donoseći kući ako to situacija nalaže.

Uključen je ručni zatvarač za zaštitu privatnosti kako bi se osiguralo da kamera ne emitira tijekom zastoja u učionici ili tijekom privatnih konferencija, dok ugrađeno osvjetljenje drži razred ili učitelja vidljivim u situacijama slabog osvjetljenja.