AVer predstavio novu generaciju kamere za automatsko praćenje


AVer Information nagrađivani inovator rješenja za video kolaboraciju i rješenja za obrazovnu tehnologiju, najavljuje novu generaciju PTZ kamera za automatsko praćenje, PTC300V2 seriju. Potpuno nova kamera za automatsko praćenje AVER PTC330UV2 pruža vrhunske performanse snimanja i praćenja, s potpuno novim čipsetom i nadograđenim digitalnim zumom od 12X, dodatno poboljšavajući ionako iznimno moćan optički zum od 30X.Podižući AI automatske kamere za praćenje na sljedeću razinu, AVer PTC300V2 pruža dodatnu funkcionalnost.

AVer AI automatsko praćenje: AVerova umjetna inteligencija automatski i točno locira i prati ljudske izlagače, a PTC300V2 dolazi prilagodljiv s različitim načinima praćenja, spreman za svaki scenarij. Ultra HD 4K kvaliteta: PTC300V2 kamera isporučuje slike do 4K Ultra HD kvalitete, osiguravajući da se svi događaji i prezentacije mogu prenositi i snimati bez gubitka detalja – doživite bilo koji događaj digitalno, baš kao u stvarnom životu.

30X optički + 12X digitalni zum: PTC300V2 nudi vrhunski optički zum, opremljen objektivom s optičkim zumom do 30X. U kombinaciji s nadograđenim digitalnim zumom od 12X, nijedan detalj nikada neće biti izostavljen. Brzi PTZ rad: Uglađen i brz PTZ rad znači da gubitak cilja praćenja ili fokusa nikada nije problem. PTZ brzina se može podesiti, a uz inteligentno AVer AI praćenje, može se kontrolirati ručno za visoku preciznost kada je to potrebno.Softverska kompatibilnost: PTC330UNV2 dolazi integriran s NDI HX2 tehnologijom, a također dolazi podržan softverom s dodanom vrijednošću koji nudi AVer, kao što je PTZ upravljačka ploča (isključivo za iOS), PTZ upravljanje (isključivo za Windows), PTZ Link (pretvorite kamere na audio-bazirane praćenje), OBS dodatak za PTZ kamere i CaptureShare.