AVer predstavio novu videokonferenciju AVER VB350


Nedavno predstavljeni AVer VB350 PTZ Video soundbar s dvostrukom lećom i hibridnim 18X zumom namijenjen je više srednje i velike konferencijske sobe kako bi udaljenim sudionicima dao sjedalo u prvom redu za svu akciju sa sastanaka i dogovora. 

Najnoviji i najsnažniji član AVerove serije inovativnih Video soundbar, VB350 koristi hibridnu snagu ukupnog zooma od 18X i dvostruke 4K leće kako bi korisnicima i partnerima diljem svijeta omogućio da pokažu čak i najmanje detalje o proizvodu. Osim toga, AVer je riješio uobičajenu bolnu točku pri susretu s udaljenošću kod neskladnog mijenjanja objektiva, optimizirajući VB350 za ultra stabilne prijelaze objektiva. Nadalje, AVer-ova funkcija Conversation View osigurava da se svi sudionici vide i čuju automatskim prebacivanjem iz okvira s jednom osobom na pogled svih u prostoriji ako više ljudi govori dok je uređaj u modu audio praćenja.  

Sadrži niz mikrofona od 14 elemenata te zvučnici nude čistu, oštru kvalitetu zvuka tijekom video konferencija i koriste AVer-ov AI Audio Tehnologija ograde koja pomaže blokirati neželjenu buku izvan područja gledanja. AVER VB350 ima zvučnik s posebnim dizajnom cijevi za vođenje, koji omogućuje dopiranje zvuka zvučnika do 10 metara udaljenosti od uređaja. Manje ometanja: s ugrađenom AVer-ovom tehnologijom AI Audio Fence, VB350 blokira neželjenu buku izvan područja gledanja. Dakle, kada netko zalupi vratima sobe za sastanke, na primjer, udaljeni sudionici neće biti ometeni od onoga što izlagač govori.

Treba napomenuti da je VB350 ZOOM certificiran. Zoom osigurava proizvode koji primaju certificiranja pridržavaju se svojih rigoroznih standarda i specifikacija. Jednom kada proizvod prolazi sve  testiranja, može koristiti značku Zoom Certified da dokaže visokokvalitetnu izvedbu proizvoda uz Zoom usluge.