AVer predstavio revolucionarnu konferencijsku kameru CAM550 s dvostrukom lećom


AVer Information Inc., nagrađivani pružatelj rješenja za video konferencije, danas je najavio CAM550, prvu konferencijsku kameru AVer ikad sa sekundarnom AI kamerom. CAM550 je PTZ USB konferencijska kamera s omogućenom AVer AI, opremljena s 24X ukupnim zumom (12X optičkim zumom), podrškom za USB 3.1 i poboljšanom podrškom za AI sa svojom sekundarnom AI kamerom. 

Inteligentno dizajniran za sobe srednje i velike veličine, CAM550 ima savršenu kombinaciju visoke razine zumiranja i vrhunske kvalitete slike. Opremljen Sony 4K senzorom, CAM550 nikada ne izostavlja detalje, a u kombinaciji s superiornim vidnim poljem od 95 stupnjeva, CAM550 svaki put daje punu i jasnu sliku.CAM550 u prostoru za video konferencije: 

Dinamično kadriranje: AVer Smart sekundarni AI objektiv omogućuje dinamičko kadriranje, svestranu tehnologiju koja automatski detektira i kadrira sve sudionike virtualnog sastanka kako dolaze i odlaze, osiguravajući da su svi na vidiku i da nitko nije izostavljen. Uz 4K tehnologiju s dvostrukim lećama, hvata prostoriju u cijelosti, pružajući vrhunska konferencijska iskustva za sobe srednjeg do većeg opsega.
 
Praćenje unaprijed postavljenog područja: način unaprijed postavljenog kadriranja pruža hibridno AI praćenje koje prati izlagače u odvojenim unaprijed postavljenim područjima ili unaprijed postavljenim kadriranjem povezanim unaprijed postavljenim područjima.
 
Pametna galerija: Ponudite udaljenom mjestu jasne poglede svih sudionika, što omogućuje AI tehnologiju otkrivanja lica i tijela za izrezivanje lica sudionika. Možete birati između snimanja u glavu i načina rada polovice tijela kako biste se prilagodili svakoj situaciji bez kompromisa.
 
Sekundarna AI kamera: Prvo u videokonferenciji, CAM550 ima podršku za AI kameru koja omogućuje brojne AVer AI značajke, kao što je PIP (Slika u slici), s iznimnom preciznošću.