AVer predstavlja prvu tvrtku PTZ kameru s pametnom kompozicijom


AVer Information Inc., vodeći pružatelj usluga video konferencija, s ponosom predstavlja CAM520 Pro3, svestranu profesionalnu konferencijsku kameru koja postavlja novi standard za virtualne sastanke. Isporukom naprednih značajki i funkcionalnosti, AVer CAM520 Pro3 nudi izvrsnu vrijednost kao prva PTZ kamera tvrtke koja ima tehnologiju Smart Composition.  

Pametna kompozicija mijenja pravila igre za virtualne sastanke, koristeći napredne AI algoritme za automatsko izrezivanje lica ili tijela svakog sudionika kako bi se svaka osoba uokvirila na ekranu. Omogućuje bolju vidljivost svakog pojedinog sudionika, što omogućuje bolju komunikaciju tijekom konferencije. Značajka je plug-and-play, što ne zahtijeva dodatno postavljanje softvera na fotoaparatu. Kao odgovor na veliku potražnju, CAM520 Pro3 je u novi model uključio HDMI funkcionalnost. Nudi dvostruki zaslon i podršku za 3-smjerni izlaz, dajući korisnicima niz opcija za emitiranje i strujanje. S nizom priključaka koje možete izabrati, korisnici održavaju virtualnu konferenciju profesionalne razine i prezentiraju sadržaj na bilo koji način.



CAM520 Pro3 svoju zadivljujuću kvalitetu slike duguje Sonyjevom senzoru od 8 megapiksela za super slabo osvjetljenje, objektivu s 36X potpunim zumom i vrhunskim algoritmima za podešavanje slike, nudeći oštre profesionalne slike i video u WDR-u. Izvanredno poboljšava svijetle dijelove, sjene i balans bijele boje, čak i u slabo osvijetljenim okruženjima. CAM520 Pro3 prikazuje impresivne značajke poput AVer-ove tehnologije Smart Frame, koja automatski uklapa sve sudionike sastanka u video na ekranu, bez obzira na to koliko ljudi je na ekranu. Sve u svemu, CAM520 Pro3 je izvrsna PTZ kamera za one koji imaju potrebe za konferencijama u srednjim do velikim sobama.