AVer ulazi na tržište zdravstva s revolucionarnim odvojivim medicinskim kamerama


AVer Information s uzbuđenjem predstavlja svoja Connected Health Solutions, koja su nastala iz AVerove posvećenosti razumijevanju i doprinosu potrebama zdravstvene industrije. S ciljem otkrivanja nezadovoljenih potreba i smanjenja ukupnih troškova za zdravstvene sustave, AVer lansira svoje najnovije medicinske PTZ kamere, MD330U i MD330UI, dok trend telemedicine, praćenja pacijenata i prijenosa operacije uživo nastavlja rasti.

S namjerom stvaranja intuitivnog korisničkog sučelja i dizajna usmjerenog na pacijenta, AVer-ova kamera serije MD330U ima prvu svjetsku odvojivu 4K 8MP ručnu glavu kamere za liječnike za preciznu procjenu pacijenata u kontekstu telemedicine, i AI akustiku ugrađenu u integrirani mikrofon i zvučnik za besprijekornu dvosmjernu komunikaciju između pacijenata, liječnika, pa čak i članova obitelji izvan bolnice. Tijekom pandemije, AVer-ove PTZ kamere korištene su na odjelima intenzivne njege bolnice u gradu New Taipei, Tajvan, u kojima je medicinsko osoblje moglo pratiti fiziološke simptome svojih pacijenata putem kamere na daljinu, smanjujući nepotrebne ulaske na odjele pacijenata i minimiziranje ukupnog rizika od infekcija. Izdavanjem kamere serije MD330U dodatno se dokazuje AVerova predanost razvoju medicinske opreme koja je sigurna za korištenje u zdravstvenim okruženjima.Dodatno pokazujući se kao vrlo svestrana rješenja za telemedicinu i praćenje pacijenata, AVer-ove MD330U i MD330UI medicinske PTZ kamere bile su dobro prihvaćene i osvojile su nekoliko nagrada, uključujući 2022 NAB Show Product of the Year Awards i nagradu AV Technology Best of InfoComm 2022. Ove službene nagrade prepoznaju najznačajnije i najperspektivnije nove proizvode i tehnologije prikazane u njihovim programima.

Serija MD330 Medical Grade PTZ osvojila nagradu AV Technology Best of InfoComm 2022. Ovaj službeni program dodjele priznaje najznačajnije i najperspektivnije nove proizvode i tehnologije koje su predstavili korporativni partneri InfoComm Showa.