Aver


avermediaAver Information je proizvođač visoko kvalitetnih prezentacijskih pomagala i aplikacija. Vodeći svjetski proizvođač dokument kamera, video-konferencijske i videonadzorne opreme. AVer proizvode karakteriziraju napredna tehnologija i multi-funkcionalnost uz jednostavnu i laku uporabu.  

DOKUMENT KAMERE
Proizvođač visoko kvalitetnih prezentacijskih pomagala i aplikacija. AVer dokument kamere karakteriziraju napredna tehnologija i multi-funkcionalnost uz jednostavnu i laku uporabu. 

VIDEO-KONFERENCIJE
U ponudi su visoko kvalitetni uređaji tvrtke Aver koji nude kompletno rješenje te omogućuju video-konferenciju u realnom vremenu i u visokoj HD rezoluciji. Tijekom konferencije osim osnovne slike i zvuka moguće je prenositi i sadržaj s ostalih izvora: prezentacija sa računala, snimak dokument kamere, DVD, i sl. Također je lako snimiti kompletnu prezentaciju, sliku i zvuk te spremiti za kasnije korištenje.

DODATNA OPREMA
AVer nudi kompletnu paletu pribora i rezervnih dijelova: adapteri, osvjetljenja i podloške za kamere, mikrofoni i kamere za videokonferenciju, isl.

Detaljnije o tvrtci na službenim stranicama:
www.aver.com

Kanali na društvenim mrežama:
Aver - Youtube kanal
Aver - Facebook kanal
Aver - Linkedin kanal

Središnji ured za Europu:
AVer Information Europe B.V.
Kwartsweg 50, 2665 NN, Bleiswijk
Netherland
Tel: +31 10 7600 550

Distributivni i servisni centar za hrvatsku:
AVR d.o.o.
Radnička cesta 1a, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 3751710