AVR & AVer partner konferencija 2015.


Na ovogodišnjoj, već tradicionalnoj AVR & AVer partner konferenciji, naglasak je bio na video konferenciji, pa smo tako predstavili najnoviji USB Plug&Play sustav za videokonferenciju AVer VC520, ali i ostale nove modele namijenjene većim tvrtkama, kao i mogućnosti nadogradnje starijih videokonferencijskih sustava.Konferencija se i ove godine odvijala u prostorijama Kongresnog centra Forum Zagreb, našeg dugogodišnjeg partnera, a samu konferenciju otvorio je David Kokot, sales & poject manager u našoj tvrtci, te voditelj odjela multimedije.

U uvodnom dijelu predavanja objasnio je što je zapravo video konferencija, kome je namijenjena i kako može unaprijediti poslovanje tvrtki u današnjem dobu digitalizacije. Također, predstavio je trenutno best buy uređaj za videokonferenciju AVer VC 520, te uživo demonstrirao njegove mogućnosti.Riječ je USB Plug&Play Full HD sustavu za videokonferenciju, koji je cijenovno vrlo prisutpačan, a nudi drastičnu nadogradnju u odnosu na besplatne cloud servise koje tvrtke često koriste za udaljene sastanke. VC520 je visoko kvalitetni komplet za HD video konferenciju koji se sastoji od  širokokutne PTZ (pokretne) kamere s 12 x optičkim zumom i zvučnika sa ugrađenim mikrofonima, a kompatibilan je sa svim aplikacijama i servisima za komunikaciju, kao što su Skype™, Microsoft® Lync, Google Hangouts™, FaceTime®, Cisco Webex®, GoToMeeting®, Adobe® Connect™, BlueJeans, Zoom, Vidyo®, Fuze, WebRTC i drugi.

> Saznajte više o AVer VC 520

Poseban gost ovogodišnje konferencije bio je gospodin Davor Šuštić, glavni urednik Bug Laba, te urednik Hardware-a u magazinu Bug i Mreža, koji je prvi u Hrvatskoj isprobao VC520, a čija je detaljna recenzija objavljena u Mreži za mjesec studeni 2015.Davor je posjetiteljima prepričao svoje dojmove s recenzije te naglasio koliko je ugodno iznenađen odličnim performansama AVer VC 520 sustava, koje ne bi očekivao ni od mnogo skupljih konkurentskih uređaja na tržištu.

 
...Kombinacijom kvalitetne kamere, odličnog spikerfona i razumne cijene, AVerov videokonferencijski sustav mogao bi vas natjerati da ovaj aspekt svoje radne svakodnevice konačno dignete na višu razinu.

... sa svime izrečenim na umu, AVer je sastavio odličan videokonferencijski sustav koji svojim mogućnostima zapravo i premašuje ono za što je originalno namijenjen. Bez ikakvih problema moći ćete ga iskoristiti u konferencijskoj sobi u kojoj se nalazi pet, šest ili deset osoba, a bez kompromisa u smislu kvalitete slike i zvuka. Sve to uz opciju da ga jednostavno spakirate u torbu, ponesete sa sobom i u nekoliko minuta osposobite za rad na drugoj lokaciji.
Davor Šuštić
urednik Hardwarea
Magazin Mreža, studeni 2015
 
> Pročitajte cijelu recenziju AVer VC 520 u pdf obliku, objavljenu u IT magazinu Mreža, studeni 2015

U posljednjem dijelu konferencije nastupili su gđica Jocelyn Chan i gdin Tony Lee iz tvrtke AVer, koji su na engleskom svim posjetiteljima detaljno demonstrirali ostale nove modele video konferencija i njihove mogućnosti, kao i njihovo pozicioniranje na tržištu.Zahvaljujemo našim gostima i svim posjetiteljima koji su se družili s nama na ovogodišnjoj partner konferenciji! :)

> Prezentacija sustava za video konferenciju VC 520 u pdf obliku