Blackmagic Design ATEM Mini Extreme
Šifra proizvoda: 42843, stanje skladišta: na lageru
Preklopnik za live produkciju s 8 ulaza za live streaming. Ima integriranu upravljačku ploču i napredne značajke emitiranja. Osim prijenosa uživo pomoću RTMP protokola, također možete prikazati svoj program kao da je web kamera preko USB-a. Osam neovisnih HDMI ulaza ovog svestranog prekidača prihvaća sve popularne HD signale do 1080p60. Svaki ulaz ima diskretnu brzinu kadrova i pretvarače formata i podržava ponovnu sinkronizaciju za besprijekorno prebacivanje između raznih profesionalnih i potrošačkih kamera, igraćih konzola i računalnih izvora.

Streaming uživo na YouTube, Facebook Live, Skype, Twitch, Zoom, Microsoft Teams i druge platforme koje podržavaju RTMP protokole.

Upravljačko sučelje
Prednja ploča uključuje tipke jednostavne za korištenje za odabir izvora, video efekata i prijelaza. Izvorni gumbi su veliki, što vam omogućuje da njima upravljate na dodir. Uključeni u ATEM Extreme su gumbi za miksanje zvuka, snimanje i kontrolu strujanja, kao i gumbi za odabir izlaza koji vam omogućuju promjenu video izlaza između kamera, programa i multiviewa. Na stražnjoj ploči nalaze se HDMI priključci za kamere ili računala, dodatni ulazi za mikrofon, USB za izlaz za web kameru, plus HDMI "AUX" izlaz za programski video.

Ethernet podržava 10/100/1000 BaseT za live streaming, kontrolu softvera, ažuriranja softvera i izravnu ili mrežnu vezu s panelom.

2 x USB Type-C 3.1 Gen 1 za snimanje na vanjski disk, izlaz za web kameru, kontrolu softvera, ažuriranja softvera i povezivanje s panelom.

 Proizvođač Blackmagic Design
 Tip -
 Video 1080p60
 Ulazi VIDEO: 8 x HDMI AUDIO: 2 x 3,5mm stereo mini jack
 Izlazi 2 x HDMI, 2 x USB Type C, 1 x 3,5mm izlaz za slušalice
 Dimenzije        -  
 Težina 1,23 Kg  
 Jamstvo 12 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju