Blustream - jednostavna automatizacija učionice


Optimalno nastavno okruženje omogućuje jednostavnu i učinkovitu suradnju između više korisnika i njihovu kombinaciju različite izvorne uređaje. Dijeljenje sadržaja mora biti besprijekorno, a lokalno okruženje prostorije automatizirano kako bi se poboljšalo iskustvo učenja.
 
Blustream je razvio niz svestranih plug and play rješenja za pružanje poboljšane AV integracije i distribucije u cijelom okruženju učenja. Ovi su proizvodi usmjereni na pružanje diskretne implementacije, jednostavne instalacije i jednostavno programiranje. Raspon uključuje naše najnovije napredne zidne ploče HDBaseT™, procesor za automatizaciju jedne zone i bežična rješenja za suradnju.

HD11CTRL - HDMI linijski kontroler
 
Uvođenje automatizacije koja štedi vrijeme i energiju u okruženje za učenje nikada nije bilo lakše. S našim diskretnim - box rješenje, pametna automatizacija može se pokrenuti nakon pokreta, detekcije signala ili jednostavnog pritiska na gumb. Idealan za bilo koji učionici, HD11CTRL se može integrirati za aktiviranje simultanih naredbi za predmete kao što su rolete, projektori, rasvjeta
i prikazuje. Jednako tako, kada soba nije zauzeta, HD11CTRL može poslati višestruke signale za isključenje napajanja uređajima kako bi osigurao učinkovito upravljanje energijom.


Ključne značajke

• Kontrola automatskog uključivanja/isključivanja zaslona putem CEC-a, RS-232 ili IR-a
• Kontrola releja za sučelje s uređajima treće strane kao što su platna za automatizirane projektore
• Ulaz za zatvaranje kontakta za povezivanje treće strane uređaje kao što su senzori ili prekidači
• Podesive vremenske odgode i makronaredbe

Besprijekorna integracija

Podignite učinkovitost prostora na potpuno novu razinu s našim procesorom za automatizaciju HD11CTRL. Pokrenite svoje unaprijed definirane postavke u sobi popunjenost. Uključite rasvjetu, spustite rolete i pripremite svu AV opremu za nastavu bez pritiskanja tipke.