Blustream postao QSYS tehnološki partner


Osnovan u Melbourneu, Australija, Blustream je kreacija ambicioznog tima voditelja AV proizvoda. Koristeći bogato iskustvo u industriji potrošačke elektronike i multi-room AV, krenuli smo s isporukom HDMI distribucijskih proizvoda koji nude više za AV arhitekte i instalatere, više u smislu značajki proizvoda i više u smislu vrijednosti za novac. 

Uz Blustream UHD Multicast platformu za distribuciju omogućuje distribuciju HDMI videa preko mrežnog prekidača od 1 GB. Napredni kontrolni modul ACM200 / ACM500 omogućuje kontrolu Multicast sustava iz QSC Q-SYS putem TCP/IP. Ovaj će dodatak integrirati UHD Multicast distribucijsku seriju Blustream uređaja putem Blustream ACM200 / ACM500. Ovaj dodatak podržava sljedeće modele: ACM200 - ACM500Q-SYS Designer Software je najmoćniji, ali najjednostavniji napredni DSP dizajn softver na tržištu danas. Ovaj softver omogućuje korisniku stvaranje dizajna za izvorni sustav Q-SYS platforme i također podržava integraciju većeg Q-SYS ekosustava. Okruženje dizajna sustava kreirano je posebno da bude intuitivno i jednostavno za korištenje. Postavljen je bez nereda ili kompliciranih višerazinskih izbornika. Kao rezultat toga, softver omogućuje integratorima sustava da usmjere svoju energiju na izgradnju audio sustava, umjesto da rade na složenoj krivulji učenja softvera.

Jedan softver za sve veličine sustava: softver Q-SYS Designer jedna je aplikacija za korištenje sa svakom kategorijom Q-SYS Core za projekte bilo koje veličine.
Način emulacije: Izgradite većinu svog sustava bez hardvera.
Podrška za periferne uređaje treće strane: Q-SYS omogućuje kontrolu vanjskih uređaja putem dostupnih LUA skripti.
Korisnička kontrolna sučelja: Dizajnirajte prilagođene gumbe, uvezite grafiku, dodajte UCI PIN zaštitu kao dodatni sloj zaštite i izradite korisničke kontrole za kontrolere na dodirnom ekranu.