CinemaX novi laserski projektor ultraširokokutne leće


Optoma proširuje svoj nagrađivani program CinemaX s novim 4K laserskim projektorom ultra širokokutne projekcije  
Dizajniran da diskretno stoji samo nekoliko centimetara od zida ili ekrana, kako ne bi utjecao na estetiku sobe na način na koji to čine televizori, novi laserski projektor CinemaX P2 ultra kratkog objektiva nudi istinsku 4K UHD digitalnu sliku kino kvalitete u sljedećoj generaciji, novi minimalistički dizajn - za vrhunsko iskustvo velikog zaslona kućnog kina.
Nakon velikog uspjeha CinemaX UHZ65UST i P1, Optoma je projektirao CinemaX P2 kako bi pružio visoki kontrast i živopisne performanse boja, u kompletu s ugrađenim premium zvučnim sustavom Dolby Digital 2.0 od 40 W i staklenom lećom ultra kratkog dometa koja baca nevjerojatnih 120-inča dijagonale slike.

Optomin CinemaX P2 donosi kinematografsko iskustvo kući sa širokim spektrom boja za preciznu reprodukciju boja kako bi pružio bogate, detaljne i oživljene slike za filmove, TV i igre - onako kako su zamislili redatelji, zajedno s 4K HDR10 kompatibilnim medija playerom i poboljšani način igre.

CinemaX P2 također sadrži bezbroj pametnih tehnoloških rješenja. Ugrađena aplikacija SmartFit osigurava da bez poteškoća poravnavate sliku putem pametnog telefona. Također postoji besprijekorna integracija s Amazonom Alexa i Google Assistantom koji korisnicima pametnog doma omogućuju preuzimanje kontrole jednostavnim glasovnim naredbama, uključujući uključivanje i isključivanje projektora, kontrolu glasnoće, pauziranje sadržaja i još mnogo toga. IFTTT podrška pruža daljnju pametnu automatizaciju kuće s pametnim IoT uređajima i jednostavan pristup popularnim aplikacijama putem tržišta Optoma.
Djeca i roditelji mogu pretvoriti CinemaX P2 u alat za produktivnost za učenje na daljinu i rad od kuće pomoću aplikacije Tap Cast i zrcaljenja zaslona.Ovaj pametni pravi 4K UHD laserski projektor idealna je opcija za bilo koju aktivnost kućne zabave: kućno kino, sport, dijeljenje fotografija, igre, učenje na daljinu, pa čak i WFH.

"Sve je u iskustvu, zato smo uzbuđeni što ćemo proširiti nagrađivani CinemaX asortiman tako da potrošači mogu kinematografsko iskustvo dovesti kući i uživati ​​u vrhunskoj kvaliteti slike vodeće svjetske marke u tehnologiji 4K UHD projekcije", objasnio je Kishan Mistry, Voditelj proizvoda u tvrtki Optoma.

„Nudeći objektiv s ultra kratkim dometom, CinemaX P2 lako je postaviti i pozicionirati, omogućavajući obiteljima i kućanstvima da vide zadivljujuće iskustvo velikog zaslona sa samo nekoliko centimetara od zaslona. U kombinaciji sa zvukom kino kvalitete i integracijama pametnih kuća po atraktivnoj cijeni, CinemaX P2 vrhunsko je rješenje za kućnu zabavu. "

Za maksimalan kontrast i svjetlinu, CinemaX P2 može se koristiti s Optominim 100-inčnim ambijentalnim svjetlom odbijajući zaslon ALR101. Specijalizirana površina zaslona osmišljena je tako da aktivno odražava projiciranu sliku za visoki kontrast i zasićenost jednobojnih boja, istodobno sprječavajući da okolno svjetlo ispire sliku.