Dante mrežno audio sučelje Audac ANX44X
Šifra proizvoda: 42717, stanje skladišta: na upit

ANX44 je Danteovo mrežno sučelje za instalaciju u profesionalni modularni audio sustav XMP44, koji sadrži četiri ulazna i četiri izlazna kanala. Instalacija ovog opcijskog modula omogućuje integriranje XMP44 u bilo koju AV mrežu koja podržava DANTE i besprijekoran prijenos digitalnog zvuka s bilo kojim kompatibilnim proizvodom na tržištu.

Dvosmjerna razmjena zvuka s 4 utora za sučelja za SourceConâ allows omogućava distribuciju zvučnog prijenosa s instaliranih modula, omogućavajući bilo koji radio tuner, media player, internetski radio ili drugi izvor zvuka distribuciju kroz vašu Dante mrežu.

Istinsko rješenje plug and play stvara se prilikom povezivanja više uređaja s omogućenom DANTE međusobno na standardnoj IP mreži. Nudi rješenja za samokonfiguriranje pomoću DHCP konfiguracije, dok se veza može uspostaviti s bilo kojom postojećom mrežnom infrastrukturom od 100 Mbit ili 1 Gbit.

Dvosmjerni prijenosi signala s frekvencijom uzorkovanja od 48 kHz i dubinom bita od 24 bita istovremeno su mogući na svim ulaznim i izlaznim kanalima, a istovremeno jamče nevjerojatno malu latenciju s maksimalno do 5 ms. (ovisno o zauzetosti mreže).

ANX44 isporučuje se kao instalacijski komplet, uključujući svu potrebnu dodatnu opremu za integraciju u XMP44 kućište. Instalaciju će izvoditi kvalificirani tehničari.
 


Težina proizvoda: 0,1 Kg
Dimenzije: -
Jamstvo: 3 godine

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju