27.5.2021.

EURO 2021: doživite svaki detalj na zaista velikom zaslonu!

EURO 2021: doživite svaki detalj na zaista velikom zaslonu! Prošle godine smo nažalost morali preskočiti Euro, jer je korona zaustavila cijeli svijet, ali sada, napokon 11. lipnja kreće nogometno ludilo! Planirate li ga gledati kod kuće, predlažemo najpopularnije modele projektora za uživanje na zaista velikom zaslonu uz doživljaj kao da ste na samom stadionu! Napokon se vraćamo u "staro...

6.5.2021.

AVer predstavio dvije USB kamere za videkonferencije i hibridne urede

AVer predstavio dvije USB kamere za videkonferencije i hibridne urede Svjetski poznati dobavljač poslovnih rješenja za komunikaciju AVer Information Inc. najavio je upuštanje dva nova uređaja za daljinski sastanak. VB130 video traka i CAM130 konferencijska kamera sada su dostupni za poboljšanje radne učinkovitosti u bilo kojem tradicionalnom ili kućnom uredu.

25.4.2021.

Pomicanje granica bežične video konferencije s AVer i ClickShare konferencijom

Pomicanje granica bežične video konferencije s AVer i ClickShare konferencijom AVer information se udružuje s tvrtkom Barco kako bi zadovoljila vaše hibridne potrebe. Kvalitetni audio i video, te jednostavno bežično dijeljenje sadržaja omogućuju radnicima - ma gdje se oni nalazili - da se usredotoče na suradnju. Zajednička rješenja ClickShare i AVer-a u potpunosti su kompatibilna sa bilo kojom platformom za sastanke i prikladna su za različite veličine i vrste soba za sastanke.


Odaberi proizvode po proizvođaču     od 29 proizvođača!