10.6.2022.

Optoma predstavila poslovne projektore ZU920T I ZU920TST

Optoma predstavila poslovne projektore ZU920T I ZU920TST Na Infocommu u Las Vegasu tvrtka Optoma, proizvođač broj jedan u svijetu za digitalnu obradu svjetla (DLP), predstavila dva nova WUXGA laserska projektora visoke svjetline eksplicitno dizajnirana za obrazovna i korporativna tržišta. Ovi novi, snažni Optoma projektori pod nazivom ZU920T i ZU920TST veliki su dodatak Optominoj DuraCore liniji laserskih projektora. Optoma DuraCore laserski projektori za instalaciju precizno su konstruirani za isporuku iznimno realističnih, bogatih slika tijekom godina neprekidnog rada 24/7.

24.5.2022.

Konferencijska tehnologija: različiti scenariji i kako biti sigurni da će se svi čuti

Konferencijska tehnologija: različiti scenariji i kako biti sigurni da će se svi čuti U osnovi postoje dva načina za konferencije: jedna osoba razgovara s mnogima ili mnogo ljudi razgovara jedni s drugima. Objema je zajedničko da govor treba doprijeti do svih sudionika. Minimalni zahtjevi za konferenciju s pojačanjem zvuka: Ulazi: način stavljanja zvuka u zvučni sustav. Za akustične izvore, kao što su glasovi, ulaz je obično mikrofon. Postoje dvije vrste, mikseri i specijaliziraniji procesori signala. Mikser kombinira signale iz različitih izvora i obrađuje od dvije do nekoliko stotina ulaza. Ostali uređaji za obradu signala pružaju razne korisne funkcije.

14.5.2022.

Optoma predstavila svestrani 4K UHD projektor za kućnu zabavu

Optoma predstavila svestrani 4K UHD projektor za kućnu zabavu Uronite u pravo 4K UHD kinematografsko iskustvo kod kuće kroz zadivljujuće slike veće od života uz Optoma UHD55. Uz svjetlinu od 3600 lumena, možete uživati ​​u filmovima s uključenim svjetlima ili navečer. Uz impresivan omjer kontrasta od 1.200.000:1, UHD55 je kompatibilan s visokim dinamičkim rasponom (HDR) i HLG-om za svjetlije bijele i dublje crne boje


Odaberi proizvode po proizvođaču     od 28 proizvođača!