Digitalno oglašavanje


U vrijeme kada marketing i oglašavanje čine neizostavan dio prodajnog procesa, javlja se potreba za novim, efikasnijim i interaktivnijim oblicima oglašavanja, a jedno od takvih rješeneja je upravo - digitano oglašavanje.

Digitalno oglašavanje ili Digital Signage, je  zanimljiv, jednostavan i nadavse dugoročno ispativ oblik oglašavanja. Riječ je o elektroničkom obliku oglašavanja, koje omogućuje distribuciju Vašeg sadržaja - bilo da se radi o multimedijalnim reklamama, o sadržaju informativnog karaktera ili bilokojeg drugog sadržaja, koji želite prenijeti. Takav sadržaj prenosi se tada na LCD ekrane, videozidove, projekcijska platna i sl. Sadržajem se upravlja putem posebnog digital signage uređaja, koji omogućuje pripremu, uređivanje te trenutno ažuriranje i promjenu sadržaja na više ekrana, na različitim lokacijama. Na taj način možete imati brzu, direktnu i efikasnu komunikaciju s klijentima i kupcima, uz dugoročno optimizirane troškove!

Osim za prenošenje reklamnog sadržaja, digitalno oglašavanje se koristi i u edukativnim, zdravstvenim, prometnim, financijskim i drugim ustanovama, ali i u ugostiteljstvu, turizmu i sličnim djelatnostima - gdje god je potrebno prenijeti određeni informativni sadržaj većem broju ljudi, centralizirano, s jednoga mjesta prema udaljenim lokacijama, na kojima se nalaze uređaji za reprodukciju.

Osim uvoza, veleprodaje, maloprodaje i distribucije, ovlašetni smo serviser, te svim našim korisnicima pružamo podršku i sigurnost za vrijeme, ali i izvan  jamstva. Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati uređaje za digitalno oglašavanje u našem showroom-u, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje, ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima. Ovisno o kompleksnosti sustava u ponudi imamo proizvode nekoliko tvrtki.


Viewsonic
Sustav se sastoji od reproduktora i pripadajućeg software-a. Pouzdano i jednostavno rješenje za digital signage sustave. Moguć je izravan ili automatski update materijala na player (USB, SD kartica, mreža). Sa playerom dolazi software za osnovno uređivanje sadržaja i izgleda zaslona.

AVermedia
Rješenje za digitalno oglašavanje, Video na zahtjev i Live stream u jednom. Idealna varijanta za npr. obrazovne institucije. Može se snimiti pa reproducirati na zahtjev ili streamati live predavanje bilo kojem AVermedia prijemniku spojenom na internet. Također se može koristiti u svrhu digitalnog oglašavanja, uređivanjem i distribucijom sadržaja za prikaz na udaljenim zaslonima (reproduktorima). Za upravljanje sustavom koristi se CMS aplikacija. Pogledajte katalog proizvoda (pdf).

Cayin Technology
Rješenje za veliku mrežu playera. Sustavi se sastoje od CMS servera ili samo CMS aplikacije te lokalnog reproduktora slike i zvuka (SMP). SMP player je namjensko, minijaturno fanless računalo bazirano na sigurnoj UNIX platformi. Nudi impresivne mogućnosti prikaza (4K video, slike, PPT prezentacije, flash, baze podataka, HTML/web, touch/kiosk).  Svaki pojedini SMP player može raspodjeliti sliku u više segmenata sa različitim materijalima prikaza ili pak prikazati sliku na dva i više zaslona (ovisno o modelu).  Pogledajte katalog proizvoda (pdf).

 

DS - DIGITAL SIGNAGE VOD - VIDEO ON DEMAND INTERAKTIVNI KIOSCI
digital signage video on demand interaktivni kiosk
 

 Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!

 

PONUDA UREĐAJA ZA DIGITALNO OGLAŠAVANJE
ponuda projektora Kompletna ponuda uređaja za digitalno oglašavanje, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od modela nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 
Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima