Distribucija signala


distribucija signalaViše od 12 godina iskustva u radu isključivo s audio i video opremom, omogućilo nam je ponuditi Vam kompletno, kvalitetno rješenje za distribuciju signala. Osim uvoza, veleprodaje, maloprodaje i distribucije, ovlašetni smo servis, te svim našim korisnicima pružamo podršku i sigurnost za vrijeme, ali i izvan trajanja jamstva.

U prodajnom programu se nalaze distribucijska pojačala (Splitter), preklopnici (Switcher), matrice (Matrix Switcher), audio-video procesori, scan konverter-i, CAT5 prijenos signala, i dr.

Ovisno o tipu signala, uređaji su podijeljeni na RGBHV, VGA, Composite video, DVI, HDMI i Audio. Ponuđene su razne kombinacije broja ulaza/izlaza za laku prilagodbu kompleksnosti AV sustava. Tako raspon broja ulaza/izlaza matrica seže od jednostavnih 2x2 konfiguracija do kompleksnih 128x128. Također je moguće odabrati konfiguraciju sa ili bez audio priključaka.

 

RGBHV VGA VIDEO DVI
RGB matrica VGA matrica Composite video matrica DVI matricni preklopnik

 

Sve matrične preklopnike karakterizira kvalitetna i robusna izrada, power fail protekcija, iznimno brza promjena signala, mogućnost zasebnog preklapanja audio i video signala, mogućnost memoriranja do 10 preseta željene kombinacije preklapanja, kontrola putem IR daljinskog upravljača, RS232 i računalne aplikacije koja se besplatno isporučuje uz sve uređaje. Svi uređaji su pripremljeni za laku montažu u 19" rack ormar.

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati uređaje za distribuciju signala u našem showroom-u, ili na Vašoj lokaciji, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje, ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima. Pored toga, nudimo Vam i uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju korisnika.


Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!


PONUDA UREĐAJA ZA DISTRIBUCIJU SIGNALA
Kompletna ponuda uređaja za distribuciju signala, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima