Dokument kamere


Dokument kamere su multi-funkcionalni prezentacijski uređaji koji omogućuju snimanje odnosno prikaz grafo-folija, teksta, 3-D objekta, dijapozitiva  ili mikroskopskog pogleda.

Dokument kamere su moderna zamjena za grafoskop, episkop ili diaprojektor, a nude i niz novih mogućnosti, kao što je digitalizacija prezentacijskih materijala u svrhu daljnje obrade i distribucije (udaljeno učenje). Također, omogućuju znatno kvalitetniji prikaz postojećih materijala od grafoskopa. Moguće ih je spojiti na računalo ili izravno na uređaje za prikaz slike kao što su projektor, plazma, LCD monitor, TV, i dr.

Dokument kamera najčešću primjenu nalazi u edukacijskim ustanovama, gdje je nezamjenjivo pomagalo u svrhu detaljnije analize i prezentacije materijala. Sve kamere dolaze sa priloženom računalnom aplikacijom koja omogućuje udaljenu kotrolu, uređivanje slike, snimanje video isječaka te slanje na email i internet u svrhu udaljenog učenja. Priložena računalna aplikacija nudi niz prezentacijskih alata kao što su označavanje i naglašavanje pojedinog segmenta slike, ctanje i pisanje po zaslonu, segmentalno pomicanje slike, i sl. Aplikacija nudi snimanje audia i videa, odnosno pogleda kroz kameru u slikovnom ili filmskom obliku. Pogledajte prospekt o mogućnostima i korištenju kamera.

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati dokument kamere u našem showroom-u, ili na Vašoj lokaciji, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje. Pored toga, nudimo Vam i uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju korisnika.

 
Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!

 

PONUDA DOKUMENT KAMERA
Kompletna ponuda dokument kamera, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
Pribor za dokumet kamere


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima