EURO 2021: doživite svaki detalj na zaista velikom zaslonu!


Prošle godine smo nažalost morali preskočiti Euro, jer je korona zaustavila cijeli svijet, ali sada, napokon 11. lipnja kreće nogometno ludilo! Planirate li ga gledati kod kuće, predlažemo najpopularnije modele projektora za uživanje na zaista velikom zaslonu uz doživljaj kao da ste na samom stadionu!


Napokon se vraćamo u "staro normalno" i pripremamo se za ovogodišnji Euro! Ako razmišljate o kupnji video projektora sada je upravo pravi trenutak.

Naše educirano osoblje, s više od 15 godina iskustva u radu s audio/video opremom, rado će Vam pomoći savjetima i preporukama pri kupnji. Također, sve projektore možete isprobati u našem showroom-u, a  možete zatražiti i uslugu montaže, spajanja i kalibracije projektora - kontaktirajte nas!
 
Projektori su jednostavni za postavljanje i korištenje, a mnogi su toliko kompaktni i lagani da su zapravo prijenosni. Odaberite iz naše ponude Full HD modele, 4K projekciju, povoljnije varijante ili pak potpuno prijenosne koji stanu u džep.

Projektor možete staviti na stolić ili na policu iza kauča, ili ga pak možete montirati na strop pomoću posebnog nosača. Projekcijska platna dolaze u različitim veličinama, a mogu biti samostojeća, montirana na zid ili strop, manualna ili motorna. Ne korištenje platna i projekcija na zid može pružiti odličnu sliku, ali projekcijsko platno pruža ipak malo oštriju, konzistentniju sliku, te zapravo pomaže projektoru pružiti najbolju moguću sliku.

Ako pak ne želite dodatne kablove u svom dnevnom boravku, imamo i za to riješenje - wireless prijenos slike uz naše uređaje.
 
Projektori ne samo da pružaju najveće i najkvalitetnije slike, već su i jeftiniji od mega-velikih ravnih TV-a, zato ovaj Euro dočekajte spremni! Tri, dva, jedan - krećemo!