EZmenager 2 - novi i redizajnirani software za kontrolu AVER videkonferencija


Početkom ove godine AVer Information Inc. proizvođač videkonferencijske opreme i rješenja predstavio je svoj novi i poboljšani EZManager 2 softver za upravljanje USB kamerama. Ažuriranja uključuju redizajnirano sučelje i poboljšanu sigurnost uz pogodno upravljanje grupama i daljinski pristup koji su IT timovi voljeli u izvornom sustavu. IT menadžeri koji preuzmu EZManager 2 otkrit će preuređeno korisničko sučelje s jasno organiziranim izbornicima i kontrolama. Umjesto popisa kamera u Excel stilu, nova aplikacija nudi intuitivne kartice za svaki uređaj na mreži. Pojednostavljeni izbornik olakšava daljinsko upravljanje uređajima putem tableta i pametnih telefona.

Korisnici mogu odmah odrediti koje se kamere koriste, a jednim klikom ili dodirom dostavljaju se podaci o verziji firmvera i softvera ili daljinsko gledanje / podešavanje video zapisa s kamere.

Nadogradnje na EZManager 2 izravna su rezultat povratnih informacija krajnjih korisnika. Te su promjene samo mali pokazatelj AVerove predanosti poboljšanju svih aspekata iskustva videokonferencija. IT menadžeri mogu sami testirati praktičnost EZManager-a 2 brzim, besplatnim preuzimanjem na linku.