Holo zasloni


Da li ste znali da ljudsko oko prvo zamjeti pokretne slike?  
     
Sustav pozadinske holo projekcije se sastoji se od multimedijskog projektora i projekcijkog holo panela. Holo AV panel je napravljen od posebnog materijala koji omogućuje jasnu i oštru pozadinsku projekciju i pri uvjetima dnevne svjetlosti. Panel je izuzetan spoj dizajna i funkcionalnosti, jednostavan za održavanje i stvoren da traje. Otporan na fizika oštećenja, jednostavno se čisti i lako montira. Panele je moguće montirati sa ili bez okvira, objesiti na strop, ugraditi u zid ili jednostavno zalijepiti na izlog.
holo panel
     
projekcija u izlogu
Sustav daje nevjerojatne mogućnosti primjene u svrhu promotivnih, informativnih i drugih displeja. S obzirom da je dokazano da ljudsko oko prvo zamijeti pokretne slike, ovaj sustav je idealan način za privlaćenje pažnje prolaznika. Slika na izlogu privući će ljude već samo zbog svoje atraktivnosti. Projektor je moguće spojiti na računalo, video, kameru ili neki drugi izvor te projicirati statične i pokretne slike, filmove, reklame, promotivne i informativne poruke, svjetlosne efekte, idr. Mogućnosti su nebrojene ograničava vas jedino vaša mašta.
     
U našoj ponudi se nalaze tri vrste panela koje primjenjujemo ovisno o uvjetima instalacije. Tako razlikujemo proziran, svjetlo sivi saten i tamno sivi dual saten panel. Vjerujemo da je svaka instalacija specifična i da je najbolje isprobati panel na licu mjesta. Žarka dinamična slika može privući tisuće ljudi dok s druge strane blijedi panelne ne vrijedi više od običnog komada plastike.
 
Pogledajte galeriju slika u pdf formatu.
 
Karakteristike AV panela:

max 300x200cm, gain (1.6 do 2.5), kut gledanja 165° do 180°, debljina 3 ili 5 mm, težina 3 ili 3.6 Kg/m2