iAC instalacijska pojačala s nadograđenim DSP-om


Sljedeća generacija iAC instalacijskih pojačala s nadograđenim DSP funkcijama. Novi modeli od 120W, 240W, 360W i 2X240W trenutno će biti dostupni uz postojeće iAC modele i potpuno će ih zamijeniti sljedeće godine. 

Što je novo u iAC DSP seriji

DSP čip unutar novih pojačala donosi veću kontrolu zvuka u obliku slobodno podesivog parametarskog EQ-a u 6 točaka, niskopropusnih i visokopropusnih filtara, digitalnog ulaza signala, limitera i izlazne odgode. Unutarnja obrada zvuka također omogućuje fleksibilno interno usmjeravanje ulaza i izlaza ili premošćivanje u iAC 2x240 DSP modelu.Svi modeli imaju tihi način rada ventilatora, koji omogućuje rad pojačala u tihim okruženjima. Također, postavka izlaznog načina (70V/100V ili niske impedancije) također je interna i postavlja se putem izbornika uređaja. Kao iu prethodnoj generaciji serije iAC, RS-232 kontrola dostupna je na svim modelima za potpunu kontrolu, čineći iAC pojačala savršenim izborom za integraciju s automatiziranim sustavima.
 
Pojačala koja govore DANTE jezikom

Sva naša pojačala serije iAC dostupna su s Dante digitalnim audio mrežnim karticama. Ovo je odlična opcija za velike audio sustave gdje se distribucija zvuka vrši isključivo u digitalnom formatu. Ovo je izborna značajka jer standardni iAC modeli dolaze samo s analognim audio ulazima.

Detaljnije o svim modelima možete pogledati na linku.