Interaktivne ploče


interaktivna plocaInteraktivna ploča pretvara tradicionalnu školsku ploču u interaktivan uređaj za podučavanje i prezentaciju. Za potpunu funkcionalnost potrebno je računalo i projektor. Pomoću elektroničke olovke možemo kontrolirati i editirati sliku na ploči/platnu. Olovka omogućuje pisanje po zaslonu, kontrolu miša na računalu te kontrolu samog računala i svih aplikacija. Projiciranu sliku možemo kasnije pohraniti na računalo ili promijeniti pišući neke dodatne bilješke.

Interakcija - pisanjem po ploči upravljamo odgovarajućom aplikacijom
Kreativnost - pisanje, crtanje, editiranje slika, stvaranje animacija
Mogućnosti - pohrana podataka, printanje, e - mail, uporaba raznih aplikacija
Jednostavnost - rad sa jednostavnim i intuitivnim alatom i digitalnim materijalima

Svojim karakteristikama ploča može unaprijediti nastavu što se posebno odnosi na učenika i lakše svladavanje težeg gradiva. Raznim animacijama i primjerima podiže se kvaliteta i raznolikost nastavnog predmeta ali i nastavnog procesa. Prikaz gradiva putem takve ploče znatno je poboljšan te se automatski povećava zainteresiranost i motivacija učenika za određeni predmet (pogotvo matematiku i fiziku).

Ploča nam daje mogućnost crtanja, pisanja, prezentacija što pogoduje interaktivnoj nastavi kakvoj težimo. Dosta nastavnika održava tradicionalan način nastave u kojima su učenici pasivni slušatelji. Zato treba težiti stvoriti radnu i interaktivnu atmosferu u razredu što nije uvijek lako napraviti. Pomoću pametne ploče možete potaknuti učenike da interaktivnim učenjem sudjeluju u nastavi. Učenik postaje aktivan slušatelj.

Primjenom pametne ploče predavanje se ne svodi na diktiranje teksta i suhoparno rješavanje zadataka na školskoj ploči već se dolazi do dinamične nastave koja budi interes učenika za gradivo i nudi lakši način za svladavanje nekog predmeta. U našoj ponudi možete pronaći interaktivne monitore, interaktivne bijele ploče te svu dodatnu opremu.

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati interaktivne ploče u našem showroom-u, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje. Pored toga, nudimo Vam i uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju korisnika.


Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!PONUDA INTERAKTIVNIH PLOČA
Kompletna ponuda interaktivnih ploča, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima