Interaktivni monitor Newline TT-8623QA (LYRA PRO)
Šifra proizvoda: 49902, stanje skladišta: na upit
  1. Moćan Android 13 OS
  2. Certificirana Google integracija
  3. Plug & Play USB-C
  4. Bolja povezanost s Wi-Fi 6
  5. Do 40 dodirnih točaka

TEHNOLOGIJA PO UČITELJIMA
Sve značajke interaktivnog zaslona Newline razvijene su kako bi vam ponudile maksimalnu podršku bez ikakvih kompliciranih postupaka koji umanjuju bitnu interakciju između nastavnika i učenika. Cilj Newlinea je učiniti korištenje zaslona osjetljivog na dodir i integraciju u učionici što jednostavnijim i prirodnijim kako biste se usredotočili na poučavanje točno onako kako želite i ponudili učenicima pomoć koja im je potrebna.

ZAŠTO SE ZADOVOLJATI NA MANJE? ANDROID 13, NAJSIGURNIJA OPCIJA!
Pokretan najnovijim i najnaprednijim operativnim sustavom Android 13, Lyra Pro vrlo je prilagodljiv, što omogućuje prilagođene korisničke profile. Sigurniji, bolji i brži nego ikad, upoznajte Android 13. Za razvoj ovog OS-a sigurnost je bila glavni fokus. Zbog niza malih, ali važnih značajki i promjena, Android 13 poboljšao je privatnost i zaštitu korisničkih podataka od zlonamjernih aplikacija i igara. 

Certificirana GOOGLE INTEGRACIJA
Google EDLA (Enterprise Device Licensing Agreement) certifikat osigurava kompatibilnost i optimalnu izvedbu s Googleovim aplikacijama i uslugama. Korisnici mogu surađivati ​​u stvarnom vremenu, uređivati ​​dokumente i dijeliti ideje bez napora.

Izvanredna AUDIO-VIZUALNA KVALITETA
4K zasloni s ultra široki kut gledanja od 178° i dva ugrađena moćna zvučnika od 20 W osiguravaju da su zvuk i slika savršeno čisti, svuda po prostoriji. Low Blue Light dizajniran s TÜV Rheinland certifikatom pruža oku ugodno iskustvo gledanja.

POSTAVKE KORISNIČKOG PROFILA
Početni zaslon i pažljivo prilagođene postavke mogu se spremiti za nastavnike, učenike, timove ili odjele. Uklonite gnjavažu s prebacivanjem uređaja i korisnika – nema više prijavljivanja na uređaje i prilagođavanja zaslona za svoju sesiju. Savršeno za današnja fleksibilna okruženja za učenje.

PLUG AND PLAY ALL THE WAY
Streaming vaše postavke uz brzu i jednostavnu USB-C vezu. Zahvaljujući plug & play USB-C, cijeli proces postavljanja zahtijeva spajanje jednog kabela – koji prenosi podatke, audio, video i napajanje. Odmah spojite i odspojite ili zamijenite uređaje bez ikakvih problema – samo priključite i krenite izravno na poučavanje. Nema više kašnjenja, rješavanja problema ili nervozne djece!

BOLJA POVEZANOST S Wi-Fi 6
Ugrađeni Wi-Fi 6 modul pruža sigurnu vezu za do 30 uređaja, što olakšava povezivanje i suradnju.

KORISTITE SVOJE OMILJENE APLIKACIJE
Naša odabrana trgovina aplikacija sadrži širok i sve širi raspon alata za obrazovanje. Započnite već danas i s aplikacijama koje vam mogu pomoći da poučavanje, suradnja i stvaranje materijala za učenje budu brži, zabavniji i učinkovitiji.
 

 Proizvođač Newline
 Tip Stellar Touch Technology
 Veličina slike 86''
 Rezolucija 3840 x 2160 (4K)
 Svjetlina 450 cd/m2
 Zvučnici 2 x 20W
 Ulazi HDMI IN 2.0 (4k@ 60 Hz) x 2, DisplayPort 1.2 x 1 , USB Type-C x1, USB Type-B (Touch) x1, USB Type-B 3.0 (Touch) x3, RS232 x 1
 Izlazi HDMI, Line Out, SPDIF, RJ45
 Dimenzije        1982x1191x119 mm  
 Težina 65 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju