Interaktivni monitor Optoma 3752RK
Šifra proizvoda: 49113, stanje skladišta: na lageru
  1. Besprijekorna interaktivnost zaslona osjetljivog na dodir, veličina od 75''
  2. Izuzetna 4K Ultra HD rezolucija, pozadinsko LED osvjetljenje
  3. Office Suite, TapCast, TeamShare, Full Channel screen recording
  4. TÜV certifikat Rheinland, JOAN Meeting widge

Interaktivno, te fleksibilno rješenje sa izuzetnom 4K Ultra HD rezolucijom, te dijagonalom ekrana od 75". Robusna suradnja, opsežne mogućnosti povezivanja, jednostavno pristupite prednjim prikljčcima za HDMI i USB povezivanje. Za bežično povezivanje Optomin TapCast Pro omogućuje do četiri korisnika da istovremeno dijele sadrŽaj s svojih Windows, iOS, macOS, Chrome ili Android uređaja.

Rezolucija 4K UHD
S više od osam milijuna piksela, Ultra HD 4K rezolucija donosi četiri puta više detalja od Full HD, pružajući oštrije, životnije slike i bogatije boje. Doživite više!

Optoma TeamShare: tabla i bilješke
Kreativno dijeljenje jednostavno je s bijelom pločom spremnom za upotrebu koja sadrži ugrađene alate za bilješke koji potiču suradnju.

Alat za suradnju TapCast
Što je TapCast? Bežično prikazujte i dijelite sadržaj na velikom zaslonu bez ikakvog dodatnog hardvera pomoću aplikacije TapCast. Jednostavno zrcalite svoj Android, iOS, Windows, macOS ili Chrome uređaj pritiskom na gumb. Možete čak i bežično emitirati dokumente, slike ili videozapise pohranjene na vašem mobilnom uređaju ili prijenosnom računalu.

Aplikacija također djeluje kao bežični miš i tipkovnica što vam omogućuje upravljanje uređajem.
 
Način dvostruke aplikacije
To vam omogućuje istovremeno gledanje dviju aplikacija na uređaju. Upotrijebite način dvostruke aplikacije za prikaz sadržaja dok skenirate povezane Office dokumente - pretvarajući svoj IFPD u vrhunski uređaj s više zadataka.

Optoma upravitelj datotekama
Optoma upravitelj datoteka omogućuje korisnicima upravljanje datotekama i mapama. Korisnici također mogu pristupiti pogonima u oblaku i pregledavati, stvarati, preimenovati, kopirati, premještati i brisati datoteke.

Dodatak za sastanak JOAN
S povećanjem broja sastanaka, uredski prostor postao je drugi najveći trošak za organizacije. A kad se njima loše planira i upravlja, njihovi se učinci odražavaju u lošem zadovoljstvu radne snage u uredu i nedostatku produktivnosti.

Optoma se udružila s Joan, vodećim dobavljačem softvera za sobe za sastanke, kako bi isporučila besplatno rješenje sobe za sastanke na Optoma interaktivnim ravnim pločama.

Brzo pronađite i zakažite sobe za sastanke, prostore za druženje i radne stanice. Rezervirajte sastanke na licu mjesta ili putem postojećeg stolnog kalendara i mobilnog telefona.
 
Uredsko odijelo
OfficeSuite omogućuje vam jednostavan pregled, uređivanje i stvaranje Word, Excel i PowerPoint dokumenata te izvođenje naprednih PDF operacija.

TUV certificirani zaslon s niskim plavim svjetlom
Ugrađrni način rada s plavom svjetlošću pruža osjetljivim očima ugodno iskustvo, te dodatnu udobnost.

Snimanje zaslona
Posjeduje funkciju snimanja videozapisa na svim ulazima koja omogućuje predavačima da snime svoja predavanja ili tvrtkama da snime svoje sastanke.


 Proizvođač Optoma
 Tip Direct type LED
 Veličina slike 75''
 Rezolucija UHD (3840x2160)
 Svjetlina 400 cd/m2
 Zvučnici 2x15W
 Ulazi 3 x HDMI 2.0, 1 x VGA, 1 x DisplayPort, 1 x Audio 3,5 mm, 4 x USB2, 1 x USB 3.0, 1 x RJ45, 4 x USB-B interaktivnog, 1 x RS232
 Izlazi 1 x HDMI 2.0, 1 x S / PDIF, 1 x audio 3,5 mm, 1 x RJ45
 Dimenzije        1770x109x1071 mm  
 Težina 57 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju