Touch-Screen zasloni


kontrolna oprema U ponudi imamo Industrijske Touch-Screen LCD monitore visoke jakosti osvjetljenja za profesionalnu i javnu primjenu. U monitore je ugrađen visokokvalitetan Fujitsu Touch-Screen zaslon osjetljiv na dodir koji ujedno i pruža fizičku zaštitu samog TFT LCD-a.

Monitori dolaze u resistive, capacitive i SAW Touch tehnologiji. Najčešće je korištena resistive touch tehnologija koju nudimo isključivo u izvedbi 5-wire tehnologije koja je neusporedivo izdržljivija na oštećenja od 4-wire te se uglavnom koristi u Touch aplikacijama za javnu primjenu. Kontroler koji ujedno čini i vezu sa kontrolnim uređajem ili računalom dolazi sa RS232 i USB konekcijom. Ovisno o potrebi, odaberite tip konekcije, imajući u vidu da je USB veza ograničena na maksimalnu udaljenost od 10m (bez pojačala i pretvarača). 

Monitori su VESA kompatibilni te dolaze sa iznimno stabilnim stalkom koji podržava kut nagiba do 90. U ponudi se nalaze varijante bez okvira (open frame), panel mount (ugradnja u zid) i klasična desktop (stolna) varijanta.

Kao gotova rješenja nudimo kiosk i POS sustav sa ugrađenim računalom. Opcionalna nadogradnja sa magnetskim čitačem, termalnim pisačem, bar kod scaner-om i LED informativnim zaslonom.

Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!


PONUDA TOUCH-SCREEN ZASLONA
ponuda projektora Kompletna ponuda touch-screen zaslona s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od modela nije naveden, molimo da nas kontaktirate.


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima