Optoma


optomaOptoma je renomirani proizvodač visoko kvalitetnih, inovativnih multimedijalnih rješenja i profesionalne AV opreme. Stvorena kao brand Coretronic korporacije vodećeg svjetskog OEM proizvođača elektroničkih sklopova Optoma je ubrzo prerasla u multinacionalnu kompaniju. Optoma ima sjedište u kontinentalnoj Europi, SAD i Aziji.

PROJEKTORI
Optoma kao proizvodač, jedna je od začetnika u DLP industriji te posjeduje veliku bazu OEM aplikacija prilagođenih potrebama klijenata principalne grupacije što je čini vodečim svjetskim DLP proizvođačem projektora. Optomini projektori se uvijek istiću inovativnošću te kvalitetom neovisno radilo se o projektoru za kućno kino, prezentacije ili konferencijsku dvoranu.

DIGITAL SIGNAGE
Optoma se brzo nametnula kao lider i u području Digital Signage sustava, nudeći kompletno rješenje u obliku univerzalnog digital signage Playera i besplatne aplikacije za upravljanje radom mreže. Osnovne prednosti Optominih rješenja za digitalno oglašavanje su kompaktnost, kvaliteta izrade i trajnost komponenti. Pored toga, velika prednost je i cijena, koja je prilagođena čak i potrebama manjih tvrtki koje žele ulagati u komunikaciju sa svojim klijentima.

OBRADA SIGNALA
Optoma je u često u situaciji da je orak ispred trendovske tehnologije te mora sama razviti dodatne proizvode kako bi omogućila punu funkcionalnost redovnih proizvoda. Tako nastaju scaleri za kućno kino, mehanizmi anmorpnih leća, 3DXL adapteri za projektore isl.

DODATNA OPREMA
Optoma nudi kompletnu paletu pribora i rezervnih dijelova: lampe za projektore, leće za projektore, projekcijska platna, isl.


Detaljnije o tvrtci Optoma možete pronaći na službenim stranicama: Optoma USA, Optoma EU, Optoma Asia

Središnji ured za Europu:
Optoma Europe Ltd.
42 Caxton Way
The Watford Business Park
Watford, UK
Tel: +44 (0) 1923 691 800

Distributivni i servisni centar za hrvatsku:

AVR d.o.o.
Radnička cesta 1a, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 3751710