Konekcijski paneli


Kako bi Vaša prezentacijska dvorana ili soba za sastanke bila što praktičnija, a pritom izgledala što reprezentativnije, u našoj ponudi možete pronaći različite tipove audio-video konekcijskih pločica. Od VGA priključnih panela, HDMI priključnih panela, audio panela i ostale slične opreme namijenjene spajanju Vaših računala ili ostale AV opreme na projektore ili LCD ekrane. Moduli, tj priključni paneli mogu biti nadžbukni, podžbukni, podni ili montirani u vrhunske aluminijske lakirane stolne kutije u srebrnoj ili crnoj varijanti.

Pločice su dostupne u standardnim gotovim konfiguracijama ili modularno po potrebi, a ugrađuju se u okvire, koji po dimenzijma odgovaraju standardnim podžbuknim kutijama.

Pločice mogu sadržavati tri tipa konektora: klasični prolazni, sa konektorom postavljenim pod kutem od 90° radi lakšeg spajanja ili sa konektorom za spajanje kabla pomoću vijaka. Niže su navedeni standardni tipovi po vrstama sa kratkim pojašnjenjem namjene dok cijene možete pronaći u cjeniku.  Također izrađujemo konekcijske pločice po narudžbi. Sa materijalom i konfiguracijom po želji i potrebama klijenta. Pogledajte prospekt AVcon konekcijskih panela (pdf).

Osim uvoza, veleprodaje, maloprodaje i distribucije, ovlašetni smo serviser, te svim našim korisnicima pružamo podršku i sigurnost za vrijeme, ali i izvan  jamstva. Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati konekcijske panele u našem showroom-u ili na Vašoj lokaciji, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje, ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima.


Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!

 

PONUDA KONEKCIJSKIH PANELA
ponuda projektora Kompletna ponuda konekcijskih panela, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od modela nije naveden, molimo da nas kontaktirate.


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima