Kontrolna oprema


Sustav kontrole se sastoji iz centralne jedinice za upravljanje, bežićnih WiFi (iPad) ili žičnih monitora i zidnih panela, te periferne opreme za spajanje AV uređaja. Pomoću sustava je moguće upravljanje svim AV uređajima koji posjeduju IR udaljeno upravljanje ili kontrolu putem RS232/RS485 ili sličnog sučelja. Također, moguće je putem releja, ostavariti upravljanje svjetlima, zavjesama, sjenilima, i sl.

U našoj ponudi nalaze se razne varijante centralnih jedinica koje je moguće i modularno nadograđivati sa proširenjem sustava. Za specifične potrebe konferencijskih dvorana, moguće je centralnu jedinicu tako nadograditi i u audio-video matricu. Na taj način se povećava efikasnost i pouzdanost, pojednostavljuje upravljanje uređajima, te se reduciraju ukupni troškovi izvedbe sustava.
udaljena kontrola AV opreme
 
Naše stručno osoblje, s višegodišnjim iskustvom u radu s audio video opremom, rado će Vam prezentirati kontrolnu opremu u našem showroom-u, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje. Pored toga, nudimo Vam i uslugu projektiranja sustava, montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju korisnika.

 

Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!


PONUDA KONTROLNE OPREME
Kompletna ponuda kontrolne opreme, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
kontrolna oprema


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima