LED projektor kratkog dometa - Optoma ML750ST


Tražite best buy LED projektor na tržištu? Upoznajte model Optoma ML750ST, kompaktan multimedijalni projektor koji nudi najnoviju LED tehnologiju, širokokutnu leću, brojne mogućnosti povezivanja, ugrađen office viewer, internu memoriju, microSD i USB čitač i izrazito dug životni vijek lampe!
 

Naručite odmah ili dogovorite prezentaciju u našem showroomu!
 
 

ML750ST je direktan nasljednik popularnog ML750e LED projektora, ali unaprijeđen sa širokokutnom lećom, kako bi bio još fleksibilniji i praktičniji za sastanke, prezentacije i uživanje u filmovima. Ovaj sitan, prijenosan projektor teži svega 420 grama, te dolazi u kompletu s prijenosnom torbom. 


LED projektor za posao, ali i za gledanje filmova

Ovaj projektor omogućuje PC-less prezentacije, odnosno prezentacije bez računala zahvaljujući ugrađenom media playeru, office vieweru, microSD i USB čitaču, ali i bežične prezentacije s pametnog telefona/tableta uz besplatnu HDCast Pro aplikaciju i opcionalan wireless USB adapter. ML750ST možete čak koristiti i za digitalno oglašavanje jer ga je moguće postaviti kako god poželite. LED tehnologija osigurava preciznu reprodukciju boja (Rec709), dug životni vijek lampe te podršku za rad u okomitom položaju.

Kompaktan ML750ST idealan je i za gledanje HD filmova direktno s microSD kartice, USB-a ili koristeći ugrađenu memoriju projektora. HDMI konekcija omogućuje povezivanje sa svim laptopima, osobnim računalima, konzolama ili  Blu-ray™ playerima, dok Mobile High-Definition Link (MHL) tehnologija pruža mogućnost prikaza sadržaja direktno s pametnog telefona. Također, ovaj zabavan projektor će svim gamerima pružiti nezaboravne avanture uz izrazito brz odaziv i latenciju od samo 17 ms.
 


Širokokutan projektor koji stane u dlan

Uz objektiv kratkog dometa (širokokutnu leću), možete projicirati impresivnu sliku veličine 100" s udaljenosti od tek 1 metra. To omogućuje korisniku postavljanje projektora ML750ST vrlo blizu zida ili projekcijskog platna, čime se u potpunosti reducira pojava sjene od predavača.

S druge strane, projektor je izrazito lagan i kompaktan, težak svega 0,4 kg, te doslovno stane u dlan, a kako dolazi s prijenosnom torbom, uvijek ga možete imati uza sebe.


LED tehnologija

LED osvjetljenje pruža konzistentnu svjetlinu i impresivne boje koje zadržavaju svoje visoke performanse i odličnu out-of-the-box kvalitetu slike tokom cijelog životnog vijeka projektora. To jamči da će reproducirana slika biti fantastična 20 000 sati.će da ostane čista i jasna.

Percipirana svjetlina LED projektora može biti i do dva puta sjajnija od projektora sa standardnom žaruljom, a sama LED tehnologija omogućuje paljenje i gašenje projektora u trenu, bez potrebe za zagrijavanjem odnosno hlađenjem projektora, kao što je to slučaj kod standardne tehnologije.


Wireless prezentacije

Prezentirajte potpuno bežično uz besplatnu HDCast Pro aplikaciju i opcionalan wireless USB adapter HDCast Pro. Aplikacija je dostupna na Android, iOS, Windows i Mac računalima, a omogućuje bežično dijeljenje video zapisa, fotografija, glazbe i dokumenata.


Prezentacije i filmovi bez računala

Prikažite prezentacije u Microsoft Office i Adobe PDF datotekama izravno s projektora, bez potrebe za laptopom ili računalom, koristeći uzgrađen media player. Jednostavno kopirajte svoje dokumente, filmove, slike ili  druge video zapise na microSD karticu, USB ili čak u internu memoriju samog projektora i prikažite ih odmah na velikom zaslonu!


Automatska kalibracija i keystone ispravljanje

Ovaj sitan projektor ima ugrađen senzor koji automatski kalibrira LED žarulje svaki puta kada je projektor upaljen, dok automatska korekcija iskrivljenja osigurava ispravnu sliku.


MHL i brojne druge mogućnosti povezivanja

Pretvorite ML750ST u pametni zaslon, povezujući svoj pametni telefon ili tablet s jednim kabelom pomoću MHL konekcije. Na taj način možete pregledavati prezentacije, dokumente, streamanje videa, te dijeliti fotografije na velikom ekranu. Osim MHL konekcije, projektor posjeduje i HDMI konekciju, ulaz za microSD karticu i USB ulaz, ali i opcionalan wirless.


360° projekcija

Slike mogu biti projicirane u 360°, duž vertikalne osi, uključujući reprodukciju na stropu ili podu.


Naručite odmah ili dogovorite prezentaciju u našem showroomu!

 
 Kako naša tvrtka može unaprijediti Vaše poslovanje?


U našoj ponudi možete pronaći kompletnu audio video, multimedijalnu i prezentacijsku opremu, potrebnu za opremanje učionica, ureda, soba za sastanke i konferencijskih dvorana i slično. Naše stručno i educirano osoblje s više od 12 godina iskustva s AV opremom, rado će Vas savjetovati i predložiti Vam rješenje prilagođeno Vašim individualnim, poslovnim potrebama. Također, rado ćemo Vam prezentirati rješenja i sustave na Vašoj ili našoj lokaciji, te Vam na licu mjesta pokazati kako to sve funkcionira u praksi. Osim konzultacija i prodaje, nudimo Vam i profesionalnu uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju novih korisnika za korištenje opreme, ali i  tehničku podršku i servis nakon prodaje.