Mikrofoni


Više od 12 godina iskustva u radu isključivo s audio i video opremom, omogućilo nam je ponuditi Vam kvalitetne, pristupačne i profesionalne mikrofone – tvrtke Mipro, AMC i ITC, za koje smo ovlašteni zastupnici. Osim uvoza, veleprodaje, maloprodaje i distribucije, ovlašetni smo servis, te svim našim korisnicima pružamo podršku i sigurnost za vrijeme, ali i izvan trajanja jamstva.

Mikrofone najčešće dijelimo na ručne i stolne, te naglavne i lavalier (bubice) koje koristimo u situacijama kada je potrebno slobodno kretanje govornika radi bolje interakcije sa auditorijem, dok po tipu prijenosa signala, razlikujemo žićne i bežićne mikrofone.

Profesionalni mikrofoni najčešće se koriste u edukativnim ustanovama i kongresnim dvoranama.

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati mikrofone u našem showroom-u ili na Vašoj lokaciji, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje. Pored toga, nudimo Vam i uslugu montaže i spajanja opreme, edukaciju korisnika, ali i najam opreme.

Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!


PONUDA MIKROFONA
Kompletna ponuda mikrofona, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden, molimo da nas kontaktirate.
 


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima