Mini LED projektori - tehnologija budućnosti


LED projektori

  • kompaktno rješenje za prezentacije bilo gdje i bilo kada
  • interna memorija - prezentacije, slike i filmovi bez računala
  • jasna i svijetla slika - raspon snage od 20 do 500 ANSI lumena
  • nema troškova održavanja - lampa trajanja 20000 sati
  • surround ozvučenje - impresivan zvuk ugrađenog zvučnika

Kakav dojam ostavlja moderan menadžer u pokretu prezentirajući sa hrpom papira, teškim laptopom i njegovom malom slikom? Vrijeme je da impresionirate partnere vrhunskom prezentacijom velike slike koja je spremna bilo kad i bilo gdje Vam je potrebno i  to u tren oka.


widescreenOvisno o modelu, Optoma mini LED projektori nude ugrađenu memoriju ili podršku za eksternu memoriju te interni player datoteka (slika, prezentacija, filmova,.). Također ih je lako spojiti na računalo, DVD player, kameru, fotoaparat, dlanovnik ili SmartPhone mobitel. U praksi je dovoljno pritisnuti tipku za paljenje i slika će se automatski i trenutno prikazati na bilo kojoj površini vi želite projicirati.

Projektori su bazirani na digitalnoj DLP tehnologiji koja jamči vrhunsku sliku živopisnih boja te što je najvažnije konstantnog nivoa kvalitete. Sa LED osvjetljenjem trajanja 20000 sati možete biti sigurni da će projektor pružiti istu kvalitu slike i nakon 10 godina korištenja a da pritom niste potrošili ni lipe. Uz doslovno nepostojeće troškove održavanja investicija je više nego isplativa.

Ovisno o modelu raspon snage se kreće od 20 do 500 ANSi lumena. Za razliku od klasične projekcijske lampe radi iznimne saturacije boja LED osvjetljenje se može doimati i dvostruko jače. LED projektori više ne prave razliku među projektorima za prezentacije ili za kućno kino. Oni su podjednako odlični u bilo kojoj primjeni. Od trenutno ponuđenih 6 modela zasigurno će se pronaći onaj koji će baš Vama idealno odgovarati.Video prezentacija