Moćni Optoma ZU720TST Duracore laserski projektor


Optoma, vodeći svjetski proizvođač proizvoda za velike zaslone br. 1 DLP u EMEA, proširila je svoju paletu laserskih projektora DuraCore ProScene za tržište profesionalnih instalacija lansiranjem ZU720TST, prvog svjetskog širokukutnog projektora snage 7000 lumena , fiksna leća, WUXGA laserski projektor. Nakon Optominog nagrađivanog ZU720T, model ZU720TST projektor nudi glavne značajke i prednosti svog prethodnika, uključujući visoku svjetlinu, preciznost boja i tihi rad, istovremeno nudeći mogućnost projekcije velikse slike s male udaljenosti, što ga čini idealnim rješenjem za razne krajnje korisnike i profesionalna okruženja, poput digitalnih natpisa, mapiranje projekcija, simulacija i specifične instalacije.Prvi u svojoj vrsti, ZU720TST kompatibilan je s 4K i HDR te ima omjer kontrasta od 1.000.000: 1, pružajući stvarne vizualne slike s bogatim detaljima i svijetlim bojama. Dizajniran da udovolji potražnji za proizvodima velike svjetline koji ne zahtijevaju zamjenjive leće, ZU720TST nudi fiksni, telecentrični dizajn leća s potpuno motoriziranim pomicanjem leća i motoriziranim zumom i fokusom od 1,26x, pružajući istu fleksibilnost rješenja s izmjenjivim lećama po povoljnoj cijeni cijena-točka.

Podržavajući kontinuirani 24-satni rad, a sadrži ugrađeno miješanje rubova, savijanje i korekciju u četiri kuta, kao i načine instalacije od 360 stupnjeva i portret, ZU720TST pruža vrhunsku svestranost za smještaj i najsloženijih instalacija. S težinom od samo 12,7 kg, što je manje od polovine težine sličnih proizvoda na tržištu, ZU720TST projektor može se postaviti na strop na nešto više od metra udaljenosti od zida ili površine zaslona za besprijekorne postavke.

Dizajniran s DuraCore tehnologijom, ZU720TST sadrži optički motor s IP5X certifikatom otporan na prašinu za 24/7 radne mogućnosti, nudeći istinsku projekciju bez održavanja do 30 000 sati snažnih performansi u ekološkom načinu.

"Nadovezujući se na uspjeh ZU720T, oduševljeni smo što smo proširili našu liniju laserskih projektora DuraCore ProScene sa ZU720TST, koji će dalje udovoljavati različitim potrebama naših kupaca ProAV-a", podijelio je James Fursse, tehnički voditelj proizvoda u Optomi. "Svojim kratkim bacanjem, potpuno motoriziranim zumom, fokusom i pomicanjem leće, zajedno s kompaktnim kućištem i nekoliko svestranih mogućnosti ugradnje, ZU720TST idealan je za jednostavne instalacije jedne osobe i savršen za područja u kojima prostor ili pristup mogu biti ograničeni."