Najam opreme za streaming


Webinari i događaji prijenosa uživo i nisu baš novost, ali im je popularnost rasla i prije nego što nas je zahvatila kriza s koronavirusom. Prijenos uživo emitira video i audio uživo na jednom mjestu gledateljima ili slušateljima putem weba. Možete snimati bilo što u stvarnom vremenu i emitirati taj sadržaj ostalima putem platformi za streaming uživo s profesionalnim kamerama.

Prijenos uživo također je postao popularan na individualnoj osnovi, zahvaljujući društvenim mrežama: Facebook, YouTube i Instagram imaju  funkcije streaminga uživo. Organizatori konferencija primijetili su popularnost streaminga uživo putem Youtube kanala i društvenih mreža, pa su princip primijenili i na svoje događaje. S dostupnošću streaminga uživo, organizatori koji prije nisu imali tehnologiju ili pristup streamingu uživo, sada mogu lako emitirati svoju konferenciju. Snimanje događaja također pruža arhivske snimke koje tvrtke i edukativne ustanove mogu objavljivati na svojim kanalima na društvenim mrežama, kada god to požele. 


Koja je oprema potrebna za kvalitetnu livestream konferenciju?

Sastanci, konferencije, prezentacije, poslovni susreti, edukacije, radionice, konzultacije i slična događanja vrlo jednostavno možete prebaciti online, uz kvalitetnu opremu i stručnu tehničku podršku. Preduvjeti za takva događanja su zapravo samo kvalitetna internetska veza (minimalno upload & download 30 Mbps) i prostor, a sve ostalo prepustite nama:

Najam streaming PTZ kamera:

✔ FullHD motorna kamera sa 12-30X optičkim zoomom i stativom
✔ digitalni kontroler za kamere
✔ video streaming matrica
✔ radna stanica za streaming
✔ tehnička podrška tijekom eventa za streaming i produkciju

Najam audio opreme za streming:

✔ digitalna audio mikseta
✔ mikrofoni (stolni, ručni bežični, naglavni, bubica)
✔ razglas s podnim stalcima

Naša tvrtka ima više od 15 godina iskustva u tehničkom organiziranju evenata, te ćemo rado i Vama pomoći. Kontaktirajte nas