Najam videozida za evente


Ukoliko tražite mogućnost prezentiranja vlastitog video sadržaja ili klasične prezentacije na kongresu,izložbi ili konferenciji, a želite izrazito svijetlu i efektnu sliku najbolji način za to je najam video zida. Zbog velike gustoće piksela, LCD mogu pružiti neke od najviših ukupnih rezolucija bilo koje tehnologije koja je danas dostupna. LCD video zidovi mogu prikazati prezentaciju, sliku i video zapise s oštrim i svijetlim detaljima. LCD paneli videozida su izuzetno pouzdani i mogu podržavati 24/7 rad godinama, bez zastoja. Prednost korištenja videozida umjesto jednog velikog zaslona je mogućnost prikazivanja velikih slika ili prikazivanja puno informacija publici na prilično velikoj površini. Videozid može prikazati prilagođeni sadržaj na pojedinačnim pločicama i tako može stvoriti zasebne rasporede.

Postavljanje videozida može biti prilično zahtjevan zadatak, pa vam preporučujemo da nas konktaktirate kako bismo vam pomogli u odabiru i preporuci. Kada se odlučujete za najam ili postavljanje videozida, morate unaprijed donijeti neke odluke. Dizajn videozida mora jasno definirati zahtjeve primjene i specifične zahtjeve projekta. Kao prvi korak, moramo znati koje vrste informacija če biti prikazane i koja je veličina video zida potrebna za event. Ovisno o vašim potrebama, trebate donijeti odluku o veličini vašeg videozida.

Integrator mora razlikovati ovisno o lokaciji hoće li se video prikazati na otvorenom, u zatvorenoj i maloj prostoriji. Veličina, tehnologija, vrijeme odziva, pa čak i svjetlina ekrana/modula moraju se odlučiti kako bi se uklopili u projektni zadatak. Zahtjevi projekta određuju broj korištenih zaslona.

Najčešće varijante slaganja videozida za najam:
 
✔ Video zid 2 m x 2 m kvadratnih 
✔ Video zid 3 m x 2 m kvadratnih 
✔ Video zid 3 m x 3 m kvadratnih 
✔ Video zid 4 m x 2 m kvadratnih 
✔ Video zid 5 m x 2 m kvadratnih

Napomena dimenzije videozida može se napraviti i prema posebnim zahtijevima korisnika.
Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko odabira videozida ili audio video oprema koja nije navedena na ovom popisu, molimo da nas kontaktirate!
 
Kontaktirajte nas!