Newline Chromebox A10 donosi Google ravno u učionice
Newline Interactive predstavio je novi proizvod koji pokreće Google, a koji će pružiti više inovacija i mogućnosti za nastavnike u učionicama širom zemlje.

Chromebox A10 povezuje nastavnike sa svim sjajnim Google alatima kroz njihov Newline interaktivni dodirni zaslon. S već instaliranim Google dokumentima, Google tablicama, Google učionicom, Google diskom i preglednikom Google Chrome, Newline Chromebox omogućuje sve što možete učiniti na Chromebooku, ali na velikom 4K ekranu osjetljivom na dodir visoke rezolucije 4K.

Google i Newline spajaju inovativnu obrazovnu tehnologiju sa trgovinom Google Play, pružajući tisuće aplikacija nastavnicima, kako bi prilagodili svoje predavanje.

"Newline je uzbuđen što je partner s Googleom, te je omogućio pristup još više opcija učiteljima u školama. Newline Chromebox A10 kombinira snagu tvrtke poput Googlea i intuitivni dizajn Newline dodirnih zaslona kako bi pomogao predavačima svugdje na svijetu“, izjavio je Ty Hall, potpredsjednik prodaje za Newline Interactive. "Google je transformirao školsku infrastrukturu i drago nam je što smo dio tima koji utječe na učenje učenika."

Kako se sve više škola okreće Googleu u učionicama, Newline Chromebox A10 nastavnicima omogućava brz pristup svemu što im je potrebno!