Newline Flex - zamjena za profesionalne stolne monitore


Newline Interactive nedavno je predstavio cjelovito rješenje za suradnju na stolnim računalima za poboljšanje produktivnosti rada na daljinu. Očekuje se da će ovaj novi proizvod donijeti naprednu interaktivnost malim radnim prostorima koji su nekada bili ograničeni na ručne mobilne uređaje.Mnogi profesionalci sada rade od kuće sa sve većim zahtjevima za upućivanje video poziva, virtualnu suradnju i fleksibilnost u prilagođavanju produktivnosti ureda udaljenom okruženju. “Ako se vaša tvrtka ili organizacija ima česte krate sastanke ili brifinge, Newline Flex je za Vas. Newline Flex svima i svakome može pomoći u produktivnosti i suradnji ”, rekao je Chris Bradford, predsjednik Newline Interactive.

Korporativni profesionalci svih razina moći će koristiti Newline Flex zajedno sa svojim trenutnim uređajima putem USB tipa C. Ovaj dizajn "uključi i radi" eliminira dodatnu gužvu i kablove koji su potrebni za više uređaja. Uz USB Type-C potreban je samo jedan kabel za napajanje povezanog uređaja i projiciranje zaslona na interaktivni monitor. Ostale veze dostupne su putem HDMI-a i USB-a 2.0 za uređaje bez USB-a Type-C.

Newline Flex dolazi s kapacitivnim dodirom, USB Type-C povezivanjem snage 60 W i aktivnom olovkom. Aktivna olovka dolazi s dva prečaca za brzo brisanje i "desni klik", a prirodno pisanje dostupno je uz aktivnu olovku i nosač koji naginju zaslon između 10 i 45 stupnjeva. Te značajke i više olakšavaju dijeljenje, bilježenje i potpisivanje važnih dokumenata, nego ikad prije.Uz ovaj "sve u jedan" uređaju, korporativni profesionalci mogu očekivati ​​visokokvalitetni audio, vizualni prikaz i kontrole. Od 4K kamere do 8-mikrofonskog niza i 2,1-kanalnih zvučnika; sastanci će biti jasni kao i sastanci uživo. Poništavanje odjeka i mikrofonije, smanjenje šuma, hardverske kontrole mikrofona i kamere, te modularni dizajn kamere samo su neke od značajki videokonferencija koje podižu iskustvo video sastanka.

Predvodeći sljedeću generaciju računalne suradnje i tehnologije, Newline Flex promijenit će način na koji komunicirate. Kao i svi ostali Newline proizvodi, Flex je jednostavan za integraciju s trenutno korištenim softverom i perifernim uređajima.