Newline MIRA - poslovni interaktivni zasloni
Interaktivan zaslon Newline MIRA cjelovita je jedinica za video konferenciju. Dolazi s donjom 1080p kamerom, četiri mikrofona koji pružaju zvuk u vrlo dobroj kvaliteti uz smanjenje šuma i pozadinske buke, te dva zvučnika od 15 W. Pisanje, brisanje dlanom, zumiranje kako biste prilagodili veličinu i kretanje sadržaja - baš kao na pametnom telefonu - djeluje prirodno i intuitivno. To jamči učinkovit rad s Microsoft Officeom. Jedinstvena tehnologija optičkog lijepljenja koja se koristi u monitorima Newline znači da je slika savršeno vidljiva s bilo kojeg mjesta u sobi.

Monitor ima aktivni filtar plavog svjetla ugrađen u ploču. To znači zaštitu koja se već primjenjuje na hardverskoj razini, ne samo u obliku softvera. Ovo su važne informacije za sve korisnike, jer pretjerano izlaganje plavom svjetlu uzrokuje probleme s vidom. Uz to, ovo rješenje za zaštitu očiju ne narušava kvalitetu prikazanih slika ili boja. Svaki monitor Newline MIRA može biti dodatno opremljen OPS računalom i Soundbarom s 4k kamerom.

Newline nudi nekoliko linija interaktivnih monitora osjetljivih na dodir - RS +, NAOS, ATLAS i MIRA. Posljednje dvije mogu se dodatno poboljšati Soundbarom s 4K kamerom na vrhu zaslona. Newline također nudi vlastite softverske pakete za podršku suradnji - Newline CAST, BROADCAST, DISPLAY MANAGEMENT i LAUNCH CONTROL.


Newline Mira zasloni dolaze u 3 veličine:


Interaktivni monitor Newline Mira TT-6520HO - 65''


Interaktivni monitor Newline Mira TT-7520HO - 75''


Interaktivni monitor Newline Mira TT-8620HO - 86''