Nosači i stalci


U našoj ponudi se nalaze nosači, stalci i liftovi za projektore, zaslone i ostalu audio video opremu.

Osim uvoza, veleprodaje, maloprodaje i distribucije, ovlašetni smo servis, te svim našim korisnicima pružamo podršku i sigurnost za vrijeme, ali i izvan  jamstva.

Naše stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom u radu s audio video opremom, rado će Vam prezentirati nosače i stalke u našem showroom-u, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje, ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima.

Nosači za projektore su namijenjeni stropnoj ili zidnoj montaži. Dolaze u fiksnim ili promjenjivim dujinama kako bi se prilagodili uvjetima projekcije. Odabir duljine  nosača odrediti ćete izmjerom pozicije u kojoj je projektor u ravnini sa gornjim rubom platna.

Nosači za zaslone podržavaju promjere 12" do 65" i namijenjeni su zidnoj i stropnoj montaži. U ponudi se nalaze fiksni, nagibni, okretni nagibni i zglobni nosači.

Liftovi za zaslone podržavaju monitore promjera 32" do 65". Zahtjevaju izuzetno malu visinu za ugradnju cca 20-tak cm. Moguće je podesiti kut nagiba zaslona od 90° do 95°. Upravljivi su putem sklopke, daljinskog upravljača ili automatski putem trigger-a.

Liftovi za projektore omogućuju njihovo skrivanje u spušteni strop. Moguće je spuštati projektor do pozicije za projekciju ili samo zrcalo lifta dok projektor ostaje skriven u stropu.

Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!

 

PONUDA NOSAČA I STALAKA
ponuda projektora Kompletna ponuda nosača i stalaka, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od modela nije naveden, molimo da nas kontaktirate.


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima