Nova usluga financiranja audio / video opreme!


U suradnji s tvrtkom Grenke Hrvatska, našu AV opremu možemo Vam ponuditi i putem Grenke financiranja do 5 godina i tako vam olakšati investiciju i poslovanje!  Pored dosadašnjih načina financiranja, od sada vam nudimo još jedan oblik financiranja opreme za pravne osobe putem operativnog najma.

Želite da Vam olakšamo nabavu audio / video opreme?
 
 

Prošla su vremena kad je trebalo planirati budžet, izravno kupovati opremu putem predračuna i to prije no što se ona počela isplaćivati kroz korištenje. Hitno Vam treba novi projektor, platno, sustav za videokonferenciju, ozvučenje ili drugi proizvodi iz našeg asortimana?
 

IMAMO RJEŠENJE! JEDNOSTAVNO, BRZO I FLEKSIBILNO.


Nudimo uslugu financiranja AV opreme za pravne osobe, nabavne vrijednosti već od 4.000 kn na dalje, a sam postupak rješavanja zahtjeva je jednostavan i brz. Koje su prednosti financiranja opreme putem operativnog najma?
 
  • Financiranje opreme i niske vrijednosti (već od 4.000,00HRK) 
  • Brza obrada i bez dodatne dokumentacije za d.o.o. klijenta  (odobrenje financiranja i isporuka opreme isti dan)
Fleksibilnost
Bez zadužnice i ostalih instrumenata osiguranja
  • Bez učešća 
  • Nema promjene u uvjetima financiranja, bez valutne klauzule, fiksno u HRK
Bez javnobilježnička ovjera
Odmah preuzimate robu

Kako unajmiti opremu? Jednostavno! Dokumentacija za procjenu boniteta? Nije potrebna!

Ovlaštena osoba samo sa žigom tvrtke i osobnom iskaznicom, zatraži ponudu za potrebnu opremu, ili dođe osobno u naš ured (gdje smo?).

Naše ljubazno osoblje poslati će upit za financiranje našem partneru GRENKE Hrvatska. Odluka o financiranju donosi se unutar 2h za iznose do 150.000 kn + PDV. Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 HRK neto, a iznad tog iznosa trošak obrade iznosi 600 kn.

Ukoliko je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu u našoj poslovnici (nije potrebna javnobilježnička ovjera ugovora) i preuzimate opremu odmah ili Vam opremu mi dostavljamo. Nemojte vezati dragocjeni kapital  u opremu – investirajte ga u razvoj poslovanja!

Više o Grenke Hrvatska

GC Renting Croatia d.o.o. je dio njemačkog koncerna GRENKELEASING AG koji je prisutan u preko 30 zemalja svijeta, a od 2014. i u Hrvatskoj. GRENKELEASING AG tržišni je lider u Europi u financiranju IT, stomatološke, medicinske i ostale opreme s preko 1,3 milijarde EUR novo zaključenih ugovora u 2014. godini. GRENKE Grupa osim osim leasinga pruža i bankarske te faktoring usluge. Tako od 2014. i u Hrvatskoj Grenke nudi financiranje IT (HW +SW) i ostale opreme nabavne vrijednosti već od 4.000 HRK. Više informacija možete pronaći na www.grenke.hr

 

Želite da Vam olakšamo nabavu audio / video opreme?