Novi modeli TouchScreen i interaktivnih LCD monitora
Interaktivni monitor

U prodaji novi modeli Touch Screen i Interaktivnih monitora. Proizvodi su iznimno robusni i izdržljivi te time idealan izbor za aplikacije javne namjene (info pultovi, digitalni kiosci, edukacija).

Interaktivni LCD monitori omogućuju potpuno interaktivne prezentacije i predavanja. Posjeduju sve funkcije interaktivne ploče te nude niz prednosti. Uz monitore dolazi elektronička olovka i paketa prezentacijskih alata. Piše se izravno na LCD zaslon te se sadržaj pomoću projektora projicira na projekcijsko platno. Touch-Screen LCD panel koristi elektroničku olovku koja omogućuje pisanje po zaslonu, kontrolu miša na računalu te kontrolu samog računala i svih aplikacija. Izuzetno su jednostavni za uporabu te omogućuju brze i kvalitetne prezentacije i predavanja. 

detaljnije

Touch-Screen LCD monitori se sastoje iz TFT LCD monitora visoke jakosti osvjetljenja i Touch-Screen zaslona. Za punu funkcionalnost spajaju se  PC računala ili neki drugi kontrolni uređaj. U monitore je ugrađen visokokvalitetan Fujitsu Touch-Screen zaslon osjetljiv na dodir koji ujedno i pruža fizičku zaštitu samog TFT LCD-a.  Pored SAW i capacitive tehnologije u našoj ponudi se nalaze i monitori 5-wire tehnologije koja je neusporedivo izdržljivija na oštećenja od 4-wire te se uglavnom koristi u Touch aplikacijama za javnu primjenu. Kontroler koji ujedno čini i vezu sa kontrolnim uređajem ili računalom dolazi sa RS232 i USB konekcijom. 

detaljnije